eskişehir bölgesi hakkında bilgi

Konu, 'Tanışalım' kısmında sinsi_olta tarafından paylaşıldı.

1. sinsi_olta

sinsi_olta mustafa

Favori Kamış:
    dam
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    sazan_2800
    Herkese merhaba arkadaşlar.
    yaklaşık 1yıldır amatör balıkçılıkla uğraşıyorum. ve bu iş beni gercekten çok sardı çok gzl bi hobi siz profösnelerden öğrenmek istediğim birkaçkonu var öncelikle eskişehir ve bölgesindeyim bu civarlarda avlanıyorum avlanmaya çalışıyorum :) hemen belirtmek istediğim bi konuda (tırıviri denen lanet mekanizmayı hiç kullanmadım kullanmamda satan yerdende alışveriş yapmıyorum). gelelim soruma bu işin sezonu nedir hangi tarihler arasında avlanmamda sakınça yoktur. genelde sazan avlıyorum hapisime koymam gereken ideal bi sazan ne ölçülerde olmalıdır. şimdilik bu konular hakkında cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

2. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Mustafa kardeşim önce hoş geldin;) Avcı dediğin önce meraklı ve araştırmacı olacak.Yani önce ''Tanışalım'' bölümüne bir uğrayıversen.Site ahalisiyle bir tanışıversen.Sonra da ''Tebliğler'' bölümünü bir okuyuversen sorularının cevaplarını bir buluversen;) :D :D demiştiim ki taşınıverdin

Son düzenleme: 4 Ocak 2010
  3. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

4. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    İsminizin Mustafa olduğunu ikinci mesajda anlamış olduk. Kendinizi biraz tanıtırsanız size elbette herkonuda yardımcı olunacaktır.... Eskişehir büyük bir şehir ve oldukça amatör balıkçı arkadaşımız mevcut... Eski garajın karşındaki arada balıkçıların olduğu bölgede ESABDER diye bir dernek var...Buraya uğrayarak ordaki balıkçı arkadaşlarla tanışırsan sana istediğinden daha fazla yardımcı olacaklardır.. Benimde selamımı söğlerseniz sevinirim..

5. sinsi_olta

sinsi_olta mustafa

Favori Kamış:
    dam
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    sazan_2800
    teşekkür

Arkadaşlarcevaplar için herkese teşekkür.kusuma bakmayın sitede de amatörüm umarım zamanla cözerim vermiş olduğunuz bilgiler içinde ayrıca çok teşekür sanırım işin kolayına kaçtım sazan ölçüleri hakkında uzun ve resmi yazıları okumak biraz sıkıcı geliyor meslekte memuriyet olunca:)görüşmek üzere.

6. halil26

halil26 halil

Favori Kamış:
    alba star
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    sazan
    slm arkadaşlar 16 yaşındayım amatör
    balıkçılıkla uğraşıyorum bir sorum olacak eskişehirde kızıldamlar diye bir baraj var çok balık tutulan bir yer çoğunuzda gitmişsinizdir bazı balıkçılar oraya askeriyenin lağımı aktığını söylüyorlar bu doğru mu bilginiz varsa paylaşırsanız iyi olur