eskişehir çevresi balık çıkan yerler..?

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında esrefonlu tarafından paylaşıldı.

1. esrefonlu

esrefonlu EŞREF

Favori Kamış:
    alba star
    Favori Makine:
    alba star millenium60
    En İyi Avı:
    4 kilo sazan
    selam arkadaşlar:
    eskişehir çevresinde balıga giden varmı?kızıldam ne durumda giden arkadaşlar yazarsa sevinirim teşekkürler:)

2. ikus26

ikus26

Favori Kamış:
    makaralı dip.
    En İyi Avı:
    3 kg sazan
    bende merak ediyorum.
    ben çıkmayan yerleri yazsam belki faydalı olur boşuna gitmezsin. çukurhisarı denedim bi tane israil var su çok yüksek kimse zahmete girip gitmesin israil bile kururmuş orda....
    arkadaşlar çıkan yerleri yazmazlar belki ama gidipte balık çıkmayan yerleri yazsalar en azından bi fikir ediniriz..:)

3. blueboyfe

blueboyfe Emin Erçelik

Favori Kamış:
    Zıpkın Mamba 130
    En İyi Avı:
    lepistes 14 gr
    akrabam götürdü,gecen yıl musaözüne gıttım,
    bırde bekcılerı yemledık ne fayda,
    yahu bır tane vurmadı bıle 10 kamışa.
    bekçı dıyor sırıtarak abı bu sene yavru salıcazzzz
    gitti adam başı para bırde araba parası verdık sankı yuruyerek gıdıcez oraya

Son düzenleme: 18 Haziran 2009
  4. upsidedown

upsidedown

Kızıldamlar barajı sizlere ömür 2 yıl önce her gelenin bir çuval balık tutmasıyla;geçen yılda gelenlerin elim boş dönmeyeyim diye küçük yavruları onların deyimiyle tavalık diyerek tutmasıyla balık kalmadı barajda.Gidecek olanlar yanlarında yiyecek almayı unutmasınlar çünkü aç kalırlar.Son sözümde çuval çuval tutanlara ve tavalık diye yavruları tutanlara;hadi bakalım kuruttunuz güzelim avlağı bu sene ne yapacaksınız,utanın kendinizden balıkçıyım diyede gezmeyin ortalıkta.Sizden balıkçı değil yağmacı olur ancak.

5. Baracuda76

Baracuda76

Favori Kamış:
    Daiwa Kamış, Silstar Cx80 Makina
    En İyi Avı:
    3.350 gr Aynalı Sazan
    Şu an çatörende de çıkmıyor. Suların inmesi lazım.

6. A.Erdem

A.Erdem Ayhan

Arkadaşlar yeni sezonda hepinize rastgele,
    Kızıldamlar bu sene de balık veriyor ama upsidedown arkadaşımızın da dediği gibi eski tadı yok. Çok güzel balık veren yerleri var ancak bu yıl yem ve teknik değiştirmeniz gerekebilir. Ayrıca çok şükür ki bu sene jandarma sıkı denetimde 40 cm altı balıklara ceza veriyorlar.

Son düzenleme: 23 Haziran 2009
  7. realaxoy

realaxoy akın aksoy

tüm arkadaşlara merhabalar
    sezon açıldığından bu yana çatıören, kunduzlar, büyükyayla alpu doğancaya gittim. sadece alpuda birkaç tane küçük balık vurdu. sezon bana mı yaramadı yoksa gerçekten balık mı yok çözemedim işin doğrusu.
    kızıldamların durumuna gelince sorun 25-30 liraya balık takımı hazırlayıp kendini usta balıkçı sanan aç gözlü insanlardan kaynaklanıyor. çiftelerli arkadaşımın dediği gibi de sıkı bir kontrol yok malesef. olsa zaten bunlar yaşanmazdı.

8. saeros

saeros Yavuz

Geçen pazar çatören barajına gittik su çok yüksek.Çapak dan başka bişi yok sazan var ama sınır altı olduğundan yakaladıklarımızı geri attık.Bu pazarda kütahya ılıcalara doğru giderken bir göl var dün orayı gezerken bi kaç amatör balıkçı ile tanıstım baya büyük sazanlar tutmuslarda 8 9 civarında.Lakin pet şişelerden 3 5 tane ağ sallanmış olduğunu anladım gölete...

9. halil26

halil26 halil

Favori Kamış:
    alba star
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    sazan
    slm arkadaşlar kızıldamlarda balık baya var ama herkes orda yakında kalan balıklarda biter biz 2 hafta önce gittik baya balık tuttuk ordaki balıklar mısır,küspe,makarnaya geliyorlar dip oltası ile fazla tutamadık 7metrelik sopalı oltalarla tuttuk yemlemeyi orda iyi yapmak gerekiyo keskin barajına boşuna gitmeyin balık bile vurmuyo çukurhisar barajındada yok musa özündede fazla yok 1 hafta önce 2 tane israil sazanı tuttum 1,2 haftaya çatöreni denicem bu sezon giden varsa çatörene bilgi verebilir mi?

10. halil26

halil26 halil

Favori Kamış:
    alba star
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    sazan
    malıçlı olan var mı?

11. saeros

saeros Yavuz

Çatören bu sene balık vermez arkadaşım su çok yüksek gittik geçen hafta sonu elimiz boş döndük koca günde çapaktan başka bişi yok bide küçük bir sazan tuttuk tutuğumuz 3 5 balıktı onlarıda salıp geri geldik bu hafta sonu kunduzlara gidicem.Kızıldamlar çok dolu 1 metre yeri bulan direk olta sallıyor biz 6 7 kişi gittiğimizden 1 m deil bize 10 m den aşağı yer yetmiyor ondan değişik baraj ve göller deniyoruz.

12. hahahakan

hahahakan hakan

rastgele arkadaşlaar bende bu eskişehirden ankaraya giderken hemen çıkışta sağ tarafta bir gölet var akpınarmı karapınarmı hatırlayamadım oranın hakkında bilgi almak istiyordum bilen var sa burda balık tutmak serbestmi buranın hakkında bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler allaha emanet olun ...

13. cengizhan222

cengizhan222 cengizhan

arkadaşlar bu tırıvırı olayı kalkmadıkça agız tadıyla balık tutulmaz eskısehırde geçen kızıldamlara gittim çoluk çocuk masgara etmiş taş atanımı ararsın tırıvırı atanın sayısı zaten belirsiz yok eskişehirde balık tutulcak adam gb yer kalmadı

14. kaynakçı

kaynakçı Muhammet EKREM

Favori Kamış:
    dip olt. makara. şamandıralı takım vb.
    En İyi Avı:
    2.25kg sazan 2.5kg yayın avım
    yassak

hahahakan;600855]kardeşim bahsetiğin yerin ismi kanlıpınar göletti ben bu hobiye gönül verdim vereli bu bölge yasak özel alan olduğu iddia edilliyor sitede diğer arkadaşlar da geniş kapsamlı bilgisi olan var ise bizimle paylaşacaktır diye düşünüyorum

15. dataes

dataes ümit sarı

Favori Kamış:
    effe cobra 2.40 fiberoptik
    Favori Makine:
    effe 8 bilyalı
    En İyi Avı:
    9 kg pullu sazan
    arkadaşlar 06.08.2009 tarihinde keskin göletinde mısırla avlandık en küçüğü 750 gram ve en büyüğü 2 kg olan sazanlar aldık. eğer ben keskine gideceğim diyorsanız höletin bitim tarafında yani en uç kısımında kavak ağaçları var tahminim 6 tane ağar var o kısımlara oturursanız iyi balık alacağınızı umuyorum saygılarla...

16. esrefonlu

esrefonlu EŞREF

Favori Kamış:
    alba star
    Favori Makine:
    alba star millenium60
    En İyi Avı:
    4 kilo sazan
    kardeşim 25-30 liraya diyorsunda bunun yemesi içmesi yol masrafı vs.herkes senin gibi zengin olmaya bilir..
    sadece pahalı takımı olanlarmı balıkçı?yoksa başkasına saygısı olanmı?

17. esrefonlu

esrefonlu EŞREF

Favori Kamış:
    alba star
    Favori Makine:
    alba star millenium60
    En İyi Avı:
    4 kilo sazan
    arkadaşlar borcak'ta çok büyük balıklar var mısıra gelmedi.yemleme ve gece avı için uygun olabilir.denemek isteyenlere duyrulur.

18. esformen

esformen mesut

eşref kardeş dediğin yere nasıl gidebilirim

19. furuko432

furuko432 Furkan

Abi biz 1 nisanda sağlam bir balığa gitmeyi düşünüyoruz,bize önerebilecğin yer varsa çok sevinirim3-4 gün kalmayı planlıyoruz o kadar gitcez kalcaz bide boş dönmek olmasın,bize bi yardımcı olur musun çok amatörüz

20. spines

spines AHMET ESEN

Favori Kamış:
    Eurofısh micra. Silstar X-Performance
    Favori Makine:
    AlbaStar zeta 50
    En İyi Avı:
    sazan 4 kilo civarı
    Arkadaşlar keskin göleti artık eline olta alan vatandaşın gittigi aşırı kalabalık ve balık vermeyen bir yer haline geldi 14 makaralı ile 24 satte sadece 500gr lık iki tane balığı zor aldık. çok iyi yemleme ile nadirde olsa büyük balık alınabiliyor ama çok ama çok zor..