Abi ben eskişeihrde oturuyorum gece boyunca avlanabileceğim mümkünse boş dönmeyeceğim yer biliyorsanız söyler misiniz,geçen çatören e gittik balık yeme bile dokunmadı abi,bari bu sefer böyle olmasın yardımlarınızı bekliyorum.. reeling
Forumlarda daha önce verilmişti Furkan, aratırsan bulabilirsin. Bu linke de bir göz at istersen. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=16451 Boş dönmeme işi ise biraz ustalık biraz da nasip işi, Rastgele.
Yer bulduk Çiftelerli yerimizi seçtik nasipse yarın gidiyoruz yinede teşekkür ederim,Çukurhisar Göletinde deneyelim diyoruz şansımızı kısmet artık
ayhan abi işte geçen gün bahsettiğimiz bohçacılar boyle yer buluyo..adam 1 hafta once girmiş yazmış mekanı ögrenip gitmiş. av yerini paylaşmıcaksın gercektende..
ciftelerli Cukurhisara,Keskin'e ve çatıören e gittik ama bize tık yoktu ya ne şanssız adamlarız anlamadım ki neyse abi 1 nisanda balığa 3 secenek var elimizde abi porsuk,keskin ve çatıören nereye gitmemizi önerirsin abi yada yer farketmez desek gül bi yer arıyoruz 3- 4 gün orada kalmayı düşünüyoruz bize yardımcı olur musun