MERHABA HERKEZE IYI BAYRAMLAR DILERIM ... TATILE ESKISEHIRE GELDIM MERKEZDEYIM HEM PIKNIK HEM BALIK AVLIYACAGIM BIRYERE GITMEK ISTIYORUM TAVSIYEDE BULUNACAGINIZ YERLER VARSA SEVINIRIM PORSUK BARAJINI ONERDILER VE SAZAN CIKTIGINI BELIRTTILER SAZAN DISINDA AVLAYACAGIM NELER VAR ORDA BILGILERINIZI PAYLASIRSANIZ SEVINIRIM DEGERLI FORUM ARKADASLARIM.. BU ARADA BELIRTMEK ISTERIMKI YAKALA BIRAK YAPACAGIM TATLI SUDA ILK DENEYIMIM OLACAK AMA YANIMDA BILGILI OLAN BU KONUDA ABİM OLUCAK ONDAN ISTIFADE EDECEGIM SIMDIDEN DEGERLI PAYLASIMLARINIZ ICIN TESEKKUR EDERIM... Not: BİLGİLERİNİZİ ACIKLAYICI SEKİLDE YAZARSANIZ YEM KULLANIMI VS.. GIBI MEMNUN OLURUM ...
İyi bayramlar,Çifteler eminekin köyüne ,sakarya nehri boyuna gidebilirsiniz.Yayın,bıyıklı,kasna,gümüş avlayabilirsiniz.Sakarya başını da ziyaret edersiniz,yemmyeşil bir doğa. Porsuk barajının kupkuru toprağı yerine ,barajın çıkışından sonraki çay bölümleri ,ailecek piknik yapmaya çok daha uygun. Rast gelsin...
Arkadaşlar teşekkür ederim ilginiz icin. zaman kısıtlıgı nedeni ile takip edemedim yorumlarınızı tatlı suda ilk defa avlandım mısır kuspe ve hazır bir yem vardı kırmızı yuvarlak ne oldugu hakkında bir fikrim yok oglen 13.20 gibi porsuk barajına vardık barajın ici degil suyu bıraktıgı ve olusturdugu golet kısmına harika bir manzara mis gibi temiz hava eşliginde kendi çapımızda balık avlamaya ugraştık 4 * 5 takım serdim ama malesef tek bir balıkla bile tanışamadım farklı avlanan insanlarda vardı suyun cok cekıldıgını belırttıler ozellikle koyden gelip avlanan kisiler vardı oranın yerlileri yani , evet israil sazanı çıkıyormuş yani balık varmış zaten balık avını tamamen yakala bırak şeklinde yapacaktık yola cıkmadan bu sekilde anlasmıstık ailemle yakalarsak dahi resim cekip zarar vermeden tekrar suya iade edecektik olsun yinede ailemle ilk defa geldigim ESKİŞEHİR 'de çok güzel vakit gecirme fırsatı yakalamıs oldum muhtesem doga ve muhtesem golet cok begendim ESKİŞEHİR'i yorumlarınız icin tekrar tesekkür eder iyi bayramlar dilerim Not: Doganın harika manzarısını yuklemek ısterdım yalnız suan resım paylasımında bulunamıyorum elde olmuyan imkanlardan dolayı dileyen olursa MERSİN'e dondugumde paylasabilirim hoscaklın .
Evet israil sazanı çıkıyormuş ayrıca şamandıralar vardı heryer de ilgimi çekti ve oranın koylulerine sordum kafes bırakıyorlarmış ıstakoz yakalıyorlarmıs tuhafıma gitti tatlı su istakozu oldugunuda ogrenmıs oldum ayrıca fikriniz varsa bu konuda belirtirseniz sevinirim tesekkür ederim . Not: Merakımı mazur gorun tatlı suda ilk defa olta salladım hatta burda perc turna yayın vs.. cıkarmı acaba diye sordugumda cok gulduler bana
Teşekkür ederim abicim bilgilerin için zaman kısıtlıgı nedeni ile goremedim yorumlarınızı bizde ailecek porsuk barajına gıtmeye karar verdık tamda bahsettıgınız gibi barajın cıkısından sonrakı cay bolumlerınde hem pıknık hem balık avı yapmaya calıstık ama malesef sonuc alamadık tekrar tesekkur ederım ılgın ıcın
Evet Perch turna imkansız .Yayın ise efsane sazan ise zibidileri bol miktarda esk 10 dakikalık yolda sürüyle var 3 kişi 1 gece konaklamada 100 yakın alabiliyoruz lakin en büyüğü 500 gram zibidilerin banghead