SELAMINALEYKÜM ABİLERİM SÜREKLİ KONU ACIYORUM AMA YASIM 17 DAHA COK ACEMİYİM HAFTA SONU BALIGA GİTMEYİ DÜSÜNÜYORUZ ACABA ESKİŞEHİRE YAKIN GÜZEL BİR AV YAPABİLECEGİMİZ BİR AVLAK ÖNEREBİLECEK VARMI RASTGELE reeling hooked reeling hooked reeling hooked reeling hooked
ben eskişehirliyim 10 sene önce musaözü barajı iyi balık yapıyordu. borabey ve keskin barajlarınada gidebilirsin. Eğer gölde tutmak istemezsen sarıcakayada sakarya nehrinde tutabilirsin.
Keskine gidebilirsin, ulaşımı rahat doğası güzeldir. Detaylı avlak öğrenmek istiyorsan hamam yolu civarında malzemeciler var daha iyi bilgi alabilirsin.
kardeş musaözünde sazan İsrail var su anda verimli..ama sazanlar genelde küçük boy..limitlere uyman tavsiyesiyle musaözü bu aralar iş yapıyor
ufuk abi zemzemiyeyi tercih ettik yem olarak mısır kullandık gözümüzün önü nde hep limitüstü balıklar zıpladı ama ne hikmetse balık gelmedi 2 adet aldık onlarda limitaltı saldık dönüşte keskine ugradık orada tık bile demedi oltalara
Habib zemzemiye sezon başında iyi balık verir.Limit altı çok avlarsın büyükde nadir geliyor.Ama gel görki ağustos 20 den sonra zemzemiye duruyor tamamiyle günde 1 vurus bile alamadığımız olmuştu bizimde.Biz zemzemiyeye uzun zamandır gideriz.Lakin avlağın durumu bu ,pazartesi yani yarın keskinde olacağım bende keskinde bir burun var ,sezon boyu devamlı yemlenir hiç boş kalmaz orayı boş bulurda avlanırsan güzel balıklar çıkıyor. Benim av raporlarıma bak istersen son raporumdaki balıkların hepsi keskinden o burundan cıktı Not:Göl kamışıyla balık alamazsınız illaki dip oltası olacak
abi verdigin bu bilgiler cok işime yaracak cok teşekkür ederim tüm balık avlarında rastgele diyorum gittigim zaman raporları iletirim tekrar forumumuza ...
mamucada çok iyi bu sene..adam gözümün önünde 2 kiloluk sazanı çıkardı..yem olarak boncuk ve mısır kullanıyordu..eğer samandıralı avlanıyorsanda gün boyu oltana vuruşlar oluyor..genelde küçük sazanlar var..ayrıca israilde var..
musaözü ava açıldı.ama olta atacak yer bırakmıyor gidenler.su kenarında onlarca olta dizili saymaya yorulursun.kimsede ses cıkarmayınca gelsin katliam..