herkese merhaba.akşam iş çıkışı at-çek denemelerim sonucu yakalanan ve eve kadar canlı olarak getirebildiğim tek dişli. yaklaşık 3 saat kadar canlı durduktan sonra dondurucudaki yerini aldı.hafta sonunda yakalanan diğer dişlilerle yenecek.:hungry: :hungry: :hungry: http://www.youtube.com/watch?v=BpyvQlvyIsE&feature=youtu.be
Tebrikler. Balığı boğazda mi yakaladiniz. Suyun rengi nasıldı. Ayrıca balığın boyu 20/21 cm avrupa yakası olabilir diye tahmin ediyorum
Maşallah... Yok mok diyorsun ama bire ikişer balıkları götürüyorsun... Daha güzellerini yakalaman dileği ile, Herdaim RASTGELE :thumb: reeling hooked
abi 1 tane balığa çok çıkıyor mu diyelim yani. boş döndüğümüz günleri ne yapacağız peki??? kasım ayında yaptığımız avdan sonra bunlar çerez gibi geliyor inan.zaten dün akşam 6-8 arası 2 tane tutanı görmedim.
paylaşım için teşekkürler, kova üst capının 25/26 cm olduğunu görünce taban kısmının çapının 4/5cm daha düşük olacağını tahmin ettim.
canlı balığı kediye atmayınız. canlı balığı dondurucuya koymayınız. canlı balığı yem yapmak için yada pişirmek için canlı canlı doğramayınız. kimse bana kızmasın. Rastgelmesi dileği ile.
Bir ara Seyhan'da, bir adet israil sazanı yakaladım ve attım poşete. Yaklaşık 1 saat poşette kapalı vaziyette kaldı Eve geldim, açtım poşeti halen nefes almaya çalışıyor Kıyamadım, hemen çeşme altında suni teneffüs yaptım Kendine geldi velet. Sonrasında kovaya su doldurdum attım içine 1 ay kovada kaldı Ölmedi de ölmedi Ben de kovayı attım arabaya, gittim göle geri saldım O zamanlar israil sazanını bilmiyordum tabi Çıkarılacak sonuç : Yok Yanlış anlaşılacak durum : Yok Hadi rastgele.
merak etme Özkan.canlı balığa eziyet etme gibi sadistçe düşüncelerimiz yok. kızım görsün diye suyu boşaltmadan arabaya güzelce yerleştirdim kovayı. evde 1 saat gibi kızım onu izledi, dokundu falan. o yokken ve balık tamamen cansız duruma geldikten sonra dondurucuya kondu.
Ahmet hocam tebrikler boş geçmiyorsun maşallah ben p.tesi ve salı oralardayım at çeke devam umarım şeytanın bacağını kırarım bu kez.. bu ara sabah suyumu akşam suyumu randımanlı bir bilgin varmı görüşmek üzere..
boş geçtiğimiz günlerde oluyor Övünç.boş geçince rapor yazacak moral olmuyor. sabah suyu hakkında çok fazla bilgim yok. zaman zaman alınıyormuş.çarşamba saat 15-18 arası 7 parça alan olmuş ama diğer uçtan(sağ tarafta) açığa doğru atanlar almışlar.ben de ordan aldım zaten. diğer taraftan yani seninle attığımız noktadan dün alan olmamış. sabah eğer uyanabilirsem deneyeceğim bakalım. görüşmek üzere....
Tebrikler Ahmet hocam, balık verimli olmasada kaldığınız yerden devam ediyorsunuz.Muhammed hocamla birlikte daha güzel ve verimli raporlarınızıda bekliyoruz rastgele
teşekkürler İsa Abi.az olsun bizim olsun modundayız abi. buraları terketmeden bir de furyaya denk getirsek kasım ayındaki gibi; başka birşey istemiyoruz.halen kasım ayındaki furyayla avutuyoruz kendimizi. bakalım denemeler devam edeceğiz.inşallah yakında şöyle bol dişlilerin olduğu güzel bir rapor sunarız herkese.