1: çok yorgunum ekmek almaya sen gidermisin...aloo nee ,balıkmı yapıyo yarım saate ordayım....2:bu yağmurda nereye gideceğiz otur oturduğun yerde...benim yağmurluk nerde bunun arkası çok güzel istavrit yapar...3:ne yardım etmesi erkek adam bulaşıkmı yıkarmış....hanııım benim çantayı getirsene şu takımları bir temizleyeyim.....4:akşama ne yemek yaptın,neee kuzu tandırmı hiç sevmem ben en iyisi balık alıyım,yada almiyim gidip tutuyum en iyisi.(aslında çok yorgunum ama neyse).....5:yaaa ben sizin için gidiyorum insanların sağlıklı beslenmesi için bol bol balık yemesi lazım bilmiyormusun ne cahilsin......6:eniştenlere gitmekte nerden çıktı şimdi,sahildemi oturuyolar neyse gidelim bari,benim takımlarıda alıyımda, belki canım sıkılrsa diyorum hani......7:gazinoyamı gidiyorum,kumarmı oynuyorum,benimde bir balığım var.....8:yaaa kendim tutuyorum, kendim pişiriyorum sana ne yüküm varda mızmızlanıyorsun......9:doktordan geliyorum,kireçlenme için bol bol balığa gitmem gerekiyormuş,canım niye öyle diyorsun,oda bir çeşit egzersiz doktordan dahamı iyi bileceksin......10:gelirken mualla hanımla karşılaştım,ne güzel size imreniyorum dedi.biliyormusun kocası kahveden çıkmıyormuş.bak birde söyleniyorsun, bende kahveye gitsem dahamı iyi..........yok canım bir sürü gömleğim var,boşa para vermeyelim şimdi..o değilde benim kamış eskidi biraz.........
güzel noktaları yakalamışsınız bayanlar neden balıkçılığı pek sevmezler buna merak duymazlar kafamın almadığı noktalardan biridir. avlanmak sırf erkeklere özgü bir duygu değil oysaki doğada. birde kadın erkek eşit derler - hanım ben yemeği yiyip gelcem. - tamam canım ben teke süzmeye iniyorum heykelin orda buluşuruz.. nerde böyle hatun
Bu konda herhalde en şanslı Adam ben olmalıyım.Eşim Balıkçı kızı ve benden daha çok denizci bir insan...Çok ama çook Şanslıyım
illaki var ama parmakla sayılcak kadar az. genelde balık deyince bir bayana ilk tepkisi ıyyyykk oluyor
Sizce en iyisi hangisi Bana hangisini tavsiye edersiniz. (Not: Okulda öğretmenlik yaptığımı, evde büyümesini dört gözle beklediğim 5 aylık ikiz erkek bebekleri, daha 3 yaşındayken dere kenarında alabalık yakalayıp bana nisbet yapmaya çalışan 9 yaşında bir kızım olduğunu da dikkate almanızı rica edeceğim )
bır cogunuz bılır bu hıkayeyı hanı bılmeyenler vardır dıye paylasmak ıstedım.... bır gun gelının bırı kayın pederıne gıderek ya baba senın bu oglun hovardalık yapıp benı ıhmal edıyıo dıyor kayın pederde merak etme kızım bırakır bırakır dıyor. aradan zaman gecıo kadının kocası ıckıye kumara baslıo kadın yıne ıllallah edıo solugu kayın pederın yanında alıo ya baba senın bu oglun ıckıye kumara basladı dıyo kayın peder merak etme kızm zamanla bırakır bırakır dıyor.aradan zaman gecıo adam ıckıyıde kumarıda bırakıor ve balık avcılıgına baslıyor. kadın ıkı gozu yaslı kayın pederıne gıdıyor ya baba senın bu oglun sımdıde balıga gıdıo dıyor. kayın pederın su sozu son noktayı koyuya -heee sımdı b... yedın kızım... bunu bana eskı bı balıkcı amcamız anlatmıstı gercekmıdır degılmıdır bılmıorum