Bugün biraz erken erken geldim ve batan güneşten faydalanmaya çalıştım. Geçen hafta belirli bir yere getirdiğim Sportex-Okuma salina kombinasyonunu kızağa çekerek Shimano Twinpower CI4 ve Bassterra 89 EV takımı ile yeni aldığım kırmızımsı-turuncu Duel Hardcore minnow 70f atmaya başladım. 10-15 atış sonra kanımca saat 17.30-17.40 civarı sahte avantajını kaybetti ve geçen haftaki kırmızı kafa ve puanlı duel Hardcore minnowlara döndüm. İlk atışımda kırmızı kafa turna aldı. 3 veya 5 atış sonrası 2. turnayı aldım. Güneş batmaya yakın puanlıya geçtim ve levreği aldım. Her zaman olduğu gibi meraklılar( mırmır ve kefalciler) geldi ve nasıl aldın? niye geri atıyorsun sorularıyla ablukaya aldılar ve konuşmaktan bir anda havanın karardığını ve liman lambalarının devreye girdiğini fark edemedim. Biraz da yeni aldığım Savage silikonları denedim ama ışık yandıktan sonra nafile. Işık yanınca orada farklı bir hayat başlıyor bence ayrıca üzerinde çalışılması lazım. Bu arada dün spinci Murat ve tayfalarıyla da dün tanıştım, hemen kaynaştık velhasıl cumartesi 17.00 de sezon kapanışı için hep biraraya geleceğiz. saygılarımla [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG]
selam mert,güzel av olmuş,cumartesi tam takım hepimiz limanda inşallah güzel balıklar çekeriz ve dediğin gibi sezonu kapatırız yada son bir kez jigging organızasyonu yapabiliriz.. tebrikler güzel av güzel rapor. saygılar
Selamlar Mert, Turna dediğin balık Deniz Turnası yani Iskarmoz mu oluyor? Boy ve sayı limiti nedir bu balıkta? .
Güzel bir av zamanı yaşamışsınız tebrikler dahada büyüklerini yakalamanızı dilerim afiyet olsun rastgele
Herkese teşekkürler, bu arada söylemeyi unuttum, tüm balıklar geri bırakılmıştır yani ait oldukları yere geri dönmüştür. Dolayısıyla boy ve limit hükümsüzdür.( bizim burada kısaca Turna diye adlandırıyorlar, iskarmoz da denebilir ama bildiğim kadarıyla aslında Akdeniz Baracudası)
Mert agabey maasallah yine guzel bir gun gecirmissin.Siteden birileriyle avlakta karsilasmak,tanismakta kimbilir ne guzel bir histir Kendine iyi bak ve rastgele...
haberi geldi bana adamın biri turna ile levrek tutdu resim çekinip geri saldı dediler,bizde birşey anlamadık dediler hafta sonu görüşürüz ben bu aralar berbat yorgunum paso temizlik,yeni malzeme al,toptancılara laf yetiştir,takatım kalmadı atçek e
mert abi çok güzel bi av olmuş , inşallah cumartesi de turna ve levrek yakalayacağız hep birlikte kal sağlıcakla
Hem avın hemde centilmen davranışın için tebrikler.Siteden birileri ile tanışıp kaynaşmakta avın bonus u olmuş.İnşallah birlikte güzel avlara imza atarsınız,güzel raporlarla burayı şenlendirirsiniz.Rastgele...