Yarın tahminimce yağmurlu olacağı için bu akşam üstü mekana bir bakayım dedim. Bir baktım ki benim uğurlu paslı teneke iskeleme alanyadan gelen takalar bağlanmış. Hayır mı? diye sordum arkadaşlara...dediler ki alanyadan geliyorlarmış, geze geze, ama maalesef kayda değer bir av yapamamışlar ve geceyi bizim barınakta geçirmeye karar vermişler. Bende istemeden olsa da ahşap iskeleye geçtim ve ara fasıl yapmadan kırmızı kafa duel ile seansa başladım. Balıkçılara nazire yaparcasına 3. çekişte meşhur turnalarımdan biri geldi. Balıkçıların enteresan bakışları arasında foto çekiminden sonra balığı selametledim ve balıkçılara laf attım dedim ki sizde balık bulucu varmı acaba? dediler ki görerek avlanırlarmış, pekde öğle işlerle alakaları olmazmış zaten bu ara sularda gariplik varmış falan filan...Neyse günün finalini yapmak için strike pro oynar kuyruktan sonra Duel puanlıya döndüm ve tecrübeyle sabit ilk atışta 2.balığımı aldım ve onuda belgeledikten sonra suya uğurlayınca balıkçılar iyice garip oldu ve bana odaklandılar ve dediler ki eğer beraber avlansak hiç anlaşamazmışız çünkü ben tuttuğumu geri bırakıyormuşum falan filan Onlar rakıya başlayınca ve limanın lambası yanınca gitme saatinin geldiğini anladım. Vatandaşlarla helalleştikten sonra avlaktan ayrıldım. Günün özeti: Turna yakalamaktan benim Duel sahteler nerdeyse emekliye ayrılma trendine girdiler, ama maalesef Turnalar halen akıllanamadılar! Anlaşılan artık onları deniz akvaryumum da eğitmem gerekecek Saygılar [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG]
"Turnalaaaaaar! Sevgiliiiim olll!Sen benimsin bahar gozlum yarinlardaaa..." Agabey tesekkurler paylasim icin. Turna , turna diye gidiyorsun bakalim.Insallah daha da irileri denk gelir oltana. Rastgele...
mert abi sahtelerinin ve kısmetinin maaşallahı var tabi seninb ustalığında bu balıklarda payı buyuk abi, başarılarının devamını dilerim abi
tebrikler mert..turna murna maksat heyecan ve yakalama duygusu ve o andaki adrenalin,balık bahane yani.. saygılar
selam dayı sahtenin tam adını versen biz de yardımcı olsak turnalara olurmu? şimdiden tesekkürler rastgele
özgür selam: zannedersem mert işlerinin yoğunluğundan mesajını görmedi ben sana yardımcı olayım sahtelerin isimlerini ve resimlerini ekliyorum. bu arada ilk resimdeki sahte bendede var baya güzel yüzüyor ve avcı bir sahtedir. hoşçakal. birinci resimdeki sahte bu: ikinci ve üçüncü resimdeki sahtede bu: not:her iki sahtede 70mm ve 4.5gr civarı!!!
helal dayı adamsn çok teşekkürler en kısa zamanda alcam bunlardan ve atacagm resimlerini yardmlarn için çook teşekkürler...
Teşekkürler, İzzetim daha yeni farkettim, küçük bir düzeltme yapayım, benimkiler Duel marka. Hardcore Minnow serisi sadece Duel de var. Gerçi Yozuri de Duelin bir markası ama Duel bir başka hele puanlı ve kırmızı kafa tam bir avcı. Gerçi sen ve Bahadır da bunlarla balık aldınız, benim anlatmama gerek yok.
mert her iki üründe yozuri ve dual ismi ile malzemecilerde var o yüzden yozuri olarak ekledim resimleri