Evrenseki balıkçı barınağı At-Çek-foto-bırak

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında checkmate tarafından paylaşıldı.

1. checkmate

checkmate mert

Bu hafta sadece dün ve bugün gelebildim, kalış saatlerim maalesef eş-çocuk baskısından ötürü 1 saat ile sınırlı.(17:30-18:30) Her zaman olduğu gibi mera da saat 18:00 civarı yoğun bir lağım kokusu başlıyor ve durmak insana keyif vermiyor. Her ne kadar adı balıkçı barınağı diye geçsede aslında bölgenin arıtma istasyonun deşarj noktası. Belli saatlerde bariz bir şekilde denizin altından gelen kabarcıklar bu tezimi maalesef doğrular nitelikte.:(
    Sportex-Okuma kombinasyonun şansı bu ara iyi. Bu takımı aslında Shimano Catana teleskopik ve Exage 2500 RB den kurtulmak için yapmıştım ve sürekli kullanmayı düşünmüyordum. Ama Sportex Carat Spin 20 gr atarına rağmen, oldukça iyi ve daha fazla ağırlığı tolere edebilen bir kamış. Nerdeyse 20-60 atarlı Shimano Bassterra ile kullandığım su şamandıralarını sorunsuz atabiliyor ve üst modelleri için yeşil ışık yakıyor.(tiboron, kevlar..)
    Günün sonunda tüm balıklar denize bırakılmıştır. Ancak bir tanesi ısrarla geriye gelmiş, fakat en sonunda istikametini açığa çevirmiştir.
    Yanımda yeteri kadar ıslak mendil olmadığı için mecburen 2. Turnadan sonra gitmek zorunda kaldım. :cool:
    saygılar
    [​IMG][/IMG]
    [​IMG][/IMG]
    [​IMG][/IMG]
    [​IMG][/IMG]

2. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Mert agabey tebrikler.Kisa sure icerisinde guzel av olmus...
    Bu arada islak mendil isini anlamadim.
    Rastgele...

3. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Shakespeare E Series Supraglass 10-20
    Favori Makine:
    D.A.M. Quick 220,D.A.M. Quick 89
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Ellerinize saglik,kullandiginiz sahteyi dule hardcore 90f e benzettim HCA renk kodu olanindan?Ben de ayni yerden turnaya attim o sahteyi ancak sonuc alamamistim.Tebrikler,saygilar..

4. checkmate

checkmate mert

Hayırlı Pazarlar,
    Islak mendil balığı sahteden çıkartıktan sonra ellerimi temizlemem için lazım, ellerim yapış yapış olunca rahatsız oluyorum. Dün yanımda 2 tek vardı ve kullanmak zoruda kaldım, bir daha yanıma büyük boy alacağım, hani pakette olanlardan...:)
    Duellerin her ikiside 70F biri HCA öteki de PHRH kodlu. Her iki sahte toplamda 1 hafta içinde 1 levrek, 5 Turna, 1 kayış balığı aldı.:cool:

5. melanqoliq

melanqoliq FATİH KOÇ

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin, Lineaeffe master jig
    Favori Makine:
    Shimano Hyperlop, Ryobi Ecusima 3000vi, Okuma Salina SA 2 16000
    En İyi Avı:
    Sülemem nazar değer :D
    Güzel turnalar tebrik ederim..
    Devamına rastgele..

6. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Vallahi Mert agabey bunuda ilk defa duydum :)
    Ben yanimabir bez aliyorum baliga giderken ve av boyunca hep onu kullaniyorum.Bazen cok gerekli olursa avlak suyu ile yikiyorum ve kullanmaya devam ediyorum.Tavsiye ederim :)
    Rastgele...

7. PAKETEFE

PAKETEFE Cemal Mönüm

Tebrikler.