19.03.2011 saat 17 de evrenseki limanında at çek ve tanışma organizasyonuna ne derseniz? SİDEPRENSİ07(kadir) ALPASLAN07(izzet) CHECKMATE(mert) OUTLAW(bahadır) MEHMETİŞBİLİR(mehmet) ve ben SPİNNCİ(murat) ve adını bilmediğimiz diğer arkadaşlar haftaya çumartesi olan bütün işlerinizi i iptal edin. evrenseki oltacı ailesi buluşacak SEZONU KAPATALIM saygılar
bahadır kocaelide abi gelemeyebilir okuyo orada o , o yüzden gelemyebilir ama tatil kararı alırsa gelebilir :d
Off icim gitti yaa Murat agabey n'aptin Cok guzel dusunmussun harika olur ;ama gelmem mumkun degil maalesef...:-( Okulum ziyaretimi engelliyor.Cok tesekkurler guzel davetin icin,saygilarimla...
Şimdiden başarılar dilerim. Sezonu neden kapatıyorsunuz Murat Abi. Amatör olta balıkçılığı için yasak dönem yok değil mi?
Ya cok fenasiniz vallahi:-D Gittim biletimi aldim bende katilacagim insallah persembe oradayim cumartesi gorusmek uzere...
tamam izzet..beklicez..son avımız olsun beraber olsun..o gün gelince kafamdaki bir planıda sizlere aktaracağım..saygılar
Eksik olmayin guzel abilerim insallah kazasiz belasiz ulasiriz evimize,avlagimiza,dostlarimiza....Saygilarimla...
burdayım burda abi ben yarın artık dükkanı açıp temizlik filan işleri ile uğraşacağım,yeni mal filan almam lazım,buluşma olursa ancak akşam katılabilirim, yada sabah ın köründe 5 de deyin beni 4 de orda atçek yaparken bulabilirsiniz sabah 9 a kadar takılabilirim
yav kadir seni ve murat agayı ben alara çayına götürecektim inan salıdan felan niyetim vardı cuma gününden beridir köyde idim henüz yeni geldim eve yarında eksiklerim var malzeme olarak onları alacağım manavgatdan pazertesinden gidecektim ama eksikler olunca ve oğlanın pazartesileri etüt çalışması var okuldan ben alıyorum o yüzden salıya erteledim demek beraber olamayacağız. bizde herhalde nisanın onunda veya onbeşinde açacağız dükkanı hayırlısı olsun görüşmek üzere...