Extreme cast 430 220 gr. & Salina 3 Parça

Konu, 'Kamışlar' kısmında ssLh tarafından paylaşıldı.

1. ssLh

ssLh Salih

Favori Kamış:
    Okuma Savant 420
    Favori Makine:
    Ryobi applause 6000
    Merhaba,

8 yıldır kullandığım Turnasurf kamışımı değiştirmek istiyorum.
    emirgan baltalimanı civarında çapaave rapalada kullanmak için b ki kamıştan hangisini önerirsiniz
    bütçe 150 TL salinayı alırsam sıfır extreme cast alırsamda ikciel alıcam veya bu butce ıcın basa br kamış öneriniz varmıdır ?
    satıcı bana okuma savant önerdi ama 200-250 gr atarı oldugunu ve cok sert bı yapıda oldugunu okudum çapariye gitmez düşüncesi ile onu eledim

boy 1.75 kilo 90 (biraz tombulum)

extremein bu modeli http://www.spotbalik.com.tr/EXTREME-180-CAST-KAMIS-430,PR-23270.html

2. ssLh

ssLh Salih

Favori Kamış:
    Okuma Savant 420
    Favori Makine:
    Ryobi applause 6000
    yardımcı olabılecek bır ustad her ıkı kamısıda kullanmıs karsılastırabılecek bırı varmıdır

3. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Extreme cast senelerdir boğazda gayet memnuniyetle kullanılıyor. Kendim kullanmadım pek, ama çok kullanan ve ciddi memnun olan kişi fazla. Kullanımda da hafiflik vs. açısından gayet başarılı.

Bildiğim kadarıyla artık üretilmiyor.

Hal böyleyken kim, neden böyle bir kamışı elden çıkarmak istesin, biraz düşündürüyor.

4. ssLh

ssLh Salih

Favori Kamış:
    Okuma Savant 420
    Favori Makine:
    Ryobi applause 6000
    Serdar abi oncelıkle yorumun için teşekkür ederim extremin bircok versiyonu mevcut benım almak ıstedıgım etreme ucu kırmızı olan 430 220 gr atarlı ve bu extrem ıcın sıyah uclusu daha ıyı dıye yorumlar okudum tereddut etmem ve kararsızlıgım bundan