Herkese merhabalar.Uzun bir bekleyişin ardından nihayet beklediğimiz dönem gelip çattı.Dolaplardan uzun oltaları,yemli takımları,çaparileri,yapay yemleri çıkartıp elden geçirdik ve sonbahar suyu ile buluşturduk.Lüfer mevsimi benim için bambaşkadır.İlk sıradadır.Onun peşinde koşarken başka hiç bir avı düşünmem.Malum kısa bir sezon bizlere av verdiğinden,her günü dolu dolu geçirmeyi ve balığı yoklamayı ihmal etmiyorum.Deniz ve hava müsade ettiği kadarı ile tabiki. Eylül'ün ilk yarısına geldiğimiz bu günlerde,Samsun sahillerinde halen sarıkanatın kendini iyiden iyiye kendini göstermemiş olması bazı avlarımızı yavan kılsa da,ara sıra çatan tam boy lüferler ve palamut,levrek gibi balıklar gönlümüzü ısıttı.Önümüzdeki günlerde neler olacağını göreceğiz. Herkese kazasız,tadında,mutlu avlar dilerim. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Sefa kardeşim tebrikler tek kelimeyle mükemmel bir av olmuş,lüfer,palamut,levrek ,istavrit maşaallah herşey var daha ne olsun ki ,son zamanlarda gördüğüm en iyi av raporlarından ,sanırım tekne ile avlandınız ,daha iyileride rast gelsin diyeceğim ama bunlarda baya iyiymiş
Teşekkür ederim abi.Fotoğraflar son on beş günün hasılatı.Fırsat buldukça tekneden ve kıyıdan avlanıyoruz.Daha iyileri sizin olsun,rastgele
Tebrikler, güzel avlar. Samsun'da fırsat bulduğum hergün balığa gider, liman mahallesi free zone, baruthane aşağısındaki dolgu sahası ve Atakum sahil iskelesinde olta atardım. Şimdi belki de isimleri bile değişmiştir oraların. Tekir ve Zargana (Sargan) almanın tadı başkaydı.
Tebrik ederim..Son zamanlarin guzel raporlarindan Afiyet olsun.Oltaniz dislisiz kalmasin o zevk bambaska