Facebooktaki grubumuzada ekledim. Testi çözelim, ustaları görelim bakalım. http://apps.facebook.com/becddbafbf/3/Default.aspx
Testteki lipsoz ve iskorpit ile ilgili soru yanlış, lipsoz iskorpitin büyüğü değildir, netekim çok defa lipsozun 2 misli büyüklüğünde iskorpit görmüşlüğüm var.
Yücel abi ben öyle biliyordum hatta wikipediadan da baktım demek o da yanlış değiştirelim. Serdar abi Kofanada yanlışlık yok gibi ama... Ayrıca arkadaşlar 5 tane seçenek var herkes usta çıkmaz yanlışları işaretlerseniz görürsünüz...
Birkaç yenilik ekledim şimdi bakın bakalım ama tavsiyeniz varsa alalım da çok zor sorularla da sıkmak istemedim arkadaşlarımızı
Cevap sana değildi ama neyse... Senden alıntı yaptım çünkü Yücel abi Lipsos konusunu açmıştı sende devam edince...
Bilgileriniz guzel yetenklerinizde varsa usta olabilirsiniz. Resimdeki baliktan yakalamaniz yeteneginize kalmis. 10/10 olunca böyle diyo herhalde
selamlar, testi az önce çözdüm. ben usta değilim (yukarıdaki mesajın aynısı geldi banada) ancak sağ elle silip sol elle cilalarsam usta olabilirmişim