Merhaba arkadaşlar,Bursa-Assos arasındaki trafikte epey yoğun geçen iş temposunda babamla beraber 15 gün önce bir günümüzü av yapyama ayırmaya karar verdik ve attık kendimizi denize,Akşam suyunda kerterizimizi alarak saldık mercan takımlarımızı aşağıya,Otele girişler olacağından güzel mercanlar,bir adet eşek istavriti ve 3 adet ufak iskorpit ile ile avımızı sonlandırdık.Babamı otele bıraktıktan sonra iskorpitleri bir kovaya koyarak elektrikli motorlu botumla biraz güneşlenmek ve bırakma yapmak için tekrar denize çıktım.Sonuç üç iskorpit 2 sino güzel bir trampa oldu derya ile benim aramda.Herkese saygılar sevgiler.Perşembeden sonra 4 gün ordayım bu sefer durmaksızın av.Rastgele... Partnerlerim Bülent (atos) ile Ufuk (portos) 'a ithafen; Sizin askerliğiniz çok oğlum daha Nazar etmeyin ne olur çalışın sizinde olur Uploaded with ImageShack.us Oğlan tutsun baba artislik yapsın ne güzel dünya Uploaded with ImageShack.us
Abicim nasılsın? Valla ben tutuyorum Ahmet abin resim istiyo nasıl şey anlamadım Özledim seni çok.Görüşelim kısa zamanda bu akşam ordayım çok ama çok selamını iletiyorum mutlaka. Saygılar,sevgiler
Atmışsın yine kendini denizlere bakıyorum. Güzel balıklar Bora, dahasına rast gelsin. Atos ve portos da derdine yansın.
Çok şükür atabildim sennur.Teşekkür ederim daha iyileri sizlere de rastgelsin. Atosla portosa gelince ; daha beter olsunlar
ehh be bora ayda yılda bi konu açayım dedim şimdi senin bu raporun yanında yavan kalacak kardeşim harikasın ellerine sağlık
Teşekkürler abim.Şansımın yanında olduğu bir gündü sanırım,hatta bu hafta sonuda fena işler yaptım ama raporlamıycam
Güzel ve özlenen bir av olmuş, bir de 'baba tuttu' sansaydık daha mütevazi olurmuş, adamcağız da sana 'rezil ettin beni' demezmiş Şaka bi yana; oğlum büyüsün, benimle balığa çıksın yeter.