Farkında olmadan, sürküleri bilmeden av yapanlar.

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında mehmetcay tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. mehmetcay

mehmetcay

Arkadaşımız özür dilemiş ve olay sonlanmış, Asıl özürlük olayın farkına varmamız lazım, o da şu;

Malesef bilinçlenmede çok geriyiz, Forumlara üye olmadam önce sorsalar sürkü ne diye adamın yüzüne öyle bakar kalırdım, Şimdi arkadaşımız burada mevzu bais değil, Konu geneldir ve kitleye bu bilinci aşılamaktır gaye, Zor kullanarak olmaz, kırarak,inciterek hiç olmaz. Bunun tek yolu var örnek olmak, başka yolu yok.

Balığı yakalayacaksın, av mahallinde güzelce resimliyeceksin, yanına kullandığın malzemeden örnekleri koyacaksın ve bu güzel raporu detaylı anlatımla taçlandırıp yayınlıyacağız ki ÖRNEK TEŞKİL EDELİM.

Yoksa karşımıza Dünya iyisi bir arkadaş gelmiş, Sürkülerden bihaber, o sevinçle, neşesini bizle paylaşmış ve ters tepkilerle karşılaşıp bu arkadaşları kaybettikmi sorarım bizler kime doğruları anlatacağım, Kendi, kendimize konuşup alkış tutarız.

Hoşgörü ile bakalım, saygı ile dinleyelim ve hak edenide çılgınca alkışlıyalım.

Saygım ve Sevgimle.

2. mehmetcay

mehmetcay

Bir konuya yazdığım cevap yazdım,boşa gitmesin diye başlık açtım, uygun bulunmazsa silinebilir.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.