Farklı Bir Meps Kullanma Tarzı:)

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında Sven tarafından paylaşıldı.

1. Sven

Sven Ali Yiğit Özkan

En İyi Avı:
    5710gr Levrek(ve hala canlı)
    Aslında olta malzemelerimin olduğu odaya girdiğinde kız arkadaşım ne yalan söyleyeyim sağlam bir azar yiyceğimi düşünmüştüm, daha da kötüsü sürekli başıma kakabilceği bir koz geçicekti eline. Zira onlarca rapala düzünilerce kamış ve makine ve binlerce iğneyle yaptığım masrafı tahmin etmesi çok zor değildi. Çünkü ne yazik ki netten alış veriş yaparken yakalanmıştım bir kere:) Dakikalarca bekledim kütüphaneden kitap seçme bahanesiyle bir kaç metre ilerisinde. Bir karış suratla kamışlarımı, makinelerimi hatta iğnelerimi bile inceledi suratında rahatsız ve hoşnutsuz bir ifadeyle. Gerçektende çok çok gerici sanki saatler gibi geçen dakikaların ardından ilgisi mantar panolara dizdiğim rapalalara kaydı. Renk renk cıvıl cıvıl bir cümbüşe dalmıştı O'da benim gibi. Yüzünde ki o "ben nasıl biriyle birlikteyim lan!" ifadesi kaybolmuş ve benim hep odamda(sığınak) hissetiğim oyuncakcı dükkanına girmiş çocuk ifadesi belirmişti o güzel yüzünde. Derin bir oh çektim hiç istifimi bozmadan:D Tek tek rapalaları eline alıp incelediğinde içimde merak ve kıskançlık duygusu vardı(evet malzemelerimi çok kıskanırım:D), aldı, inceledi, sanki suda yüzen balıkmış gibi havada daireler çizdi ve beni dumur eden esas mevzuya geçti. Tek tek meps ve rapalaları küpe gibi kulağına takmaya başladı:D Artık soteye yattığım yerden sansar gibi izleyemiyordum onu, açığa çıkmıştım. Çünkü gördüğüm manzara beni dumur denizinde yüzdürüyordu. Saklanmak bir yana artık kahkalarla gülüyordum, kriz gibi titreme ve kasılmalarla geçen çok kısa bir gülme nibetinden sonra kendime geldim ve içerden makinemi getirdim. Çok zor razı ettim ama en azından 4 kare fotoğraf çekebildim:) Birini sizlerle paylaşmak beni çok mutlu edecek, umarım ne hissettiğimi, nasıl dakikalar yaşadığımı izah edebilmişimdir:)

URL=http://img714.imageshack.us/i/alim1422.jpg/][IMG=http://img714.imageshack.us/img714/8096/alim1422.jpg][/IMG][/URL]
    <script src='http://img714.imageshack.us/shareable/?i=alim1422.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>[​IMG]</noscript>

http://yfrog.com/jualim1422j

Son düzenleme: 2 Temmuz 2010
  2. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.20 Salina 100-200 - Lineaeffe Extreme Cast 4.40 180gr. - Okuma V-System 240 10-40g
    Favori Makine:
    Ryobi Proskyer Nose Power - Shakespeare Mach 1 XT
    En İyi Avı:
    Küçük beyaz; 7 cm. Kuzey batı Antartika Sığlıkları..
    umarım geri çıkarırken sorun yaşanmamıştır :)

3. Tarzan

Tarzan Erman

Valla abi benim kız arkdaşımında pek farkı yok oda aynı şeyi düşünmüştü ama kullanıgına takmaya cesaret edemedi ama rapalaların adını modelini ezbere biliyo iğne bağlamayı falan öğrendi yani senin durumu çok iyi anlıyorum :)

4. sances

sances Sener Atmaca

Favori Kamış:
    Albastar Krokodil 2785 - 390 - 150/200 gr.
    Favori Makine:
    Albastar Score 50
    En İyi Avı:
    Hedef : (Kısmetse) Lüfer / Kalkan /
    :):):)

bir moda akımına dönerde bizim rapalalar/meps'ler kulaklarda gezerse, bunun müsebbibi sensin biliyorsun değil mi ?

:):):):)

5. sansarnemrut

sansarnemrut kaan

En İyi Avı:
    Çok yakında..
    Kulak için biraz sakıncalı :)

Belkide bu mepps ile tuttuğun en güzel av olmuştur abi :)
    Sizlere mutluluklar diliyorum.

6. Kırıkolta

Kırıkolta Murat

Favori Kamış:
    Okuma Salina
    Favori Makine:
    Shimano exage 3000
    En İyi Avı:
    Turna 52cm
    Yakışmış Valla ama böyle suya girmesin :)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 2 Temmuz 2010
  7. Sven

Sven Ali Yiğit Özkan

En İyi Avı:
    Yaşamadı maalesef, keşke yaşasaydı çünkü sabah aynasının önünde 4 numara meplerim dizilmiş buldum:( Sanırım bazılarına el koyacak:D

8. Sven

Sven Ali Yiğit Özkan

En İyi Avı:
    Ermancım aslında hep gıpta etmişimdir böyle eşiyle sevgisiyle balığa giden adamlara. Ama fark ettim ki kazın ayağı öle değilmiş. Şuan içimde garip bi telaş can buldu diyebilirim:) Ya malzemelerime ortak olursa, ya balığa merak salıpta benim malzemelerimden kendine bir malzeme çantası yaparsa diye:( Odaya asma kilit takmak var şu an gündemimde:D

9. Sven

Sven Ali Yiğit Özkan

En İyi Avı:
    Abi bir de arayıpta bulamadığımız modelleri sokakta kızların kulaklarında gördüğümüzü hayal etsene:) Heralde böyle bir akım beni hasedimden çatlatırdı:D

10. Sven

Sven Ali Yiğit Özkan

En İyi Avı:
    Çok teşekkürler Kaancım, çok naziksin:) Umarım öyle de olur. Dediğin gibi mepsle tuttuğum en güzel "balık" :D

11. Sven

Sven Ali Yiğit Özkan

En İyi Avı:
    Ben atıcam onu suya bu gidişle:D

12. aydın arvas

aydın arvas aydın arvas

Favori Kamış:
    SİMANO CX BEST MASTIR 4,30
    Favori Makine:
    DAİVA WİNDCAST Z 5000
    En İyi Avı:
    Levrek 7 Kg ve daha niceleri
    ozaman Allah yardımcın olsun kardeşim :)

13. Sven

Sven Ali Yiğit Özkan

En İyi Avı:
    Umarım olur, yoksa işim zor:D Bu arada "Ermancım" yerine "Erman Abi" çok daha yakışık olurmuş şimdi fark ettim, kusuruma bakma lütfen:)

14. Tarzan

Tarzan Erman

abi ne alaka abi sen benden büyüksün zaten :D:D

15. Tarzan

Tarzan Erman

yokk abi yaa valla ben seviyorum yaa gece avında balık tutarsan ara uyandır dio mesela gerçi her seferinde unutuyorum :) ama yinede en yakınındaki insanın sorması bile zevkli oluyo ki biliyosun bizim gibi adamlar bunları anlatsın bayılır :)

16. Sven

Sven Ali Yiğit Özkan

En İyi Avı:
    Bak burda ufak bi karışıklık yapmışım:D

17. Sven

Sven Ali Yiğit Özkan

En İyi Avı:
    Bende ki durum biraz alışmamış g.tte don durmaz durumu belkide, atçeke götürdüm geçen gün kayışların bol olduğu bi yerde, o vampir gibi dişlerden belki tırsarda uzaklaşır dedim. Ama tüm rapalaları bana soktu ve ben 4 te kalırken o 7 tane aldı. Evde çok fena bir hava var, bir dalga geçse bitecem gibi hissediyorum:D