Merhaba arkadaşlar , açıkcası bu sene sahte kontejanımı doldurmuştum ama son sefer forumdaki bir çok kullanıcısından övgü aldığım rapala max rap serisinden bir tane alacağım. kullanıcılara soruyorum, sizce Fb mi Fayu mu Fg mi yoksa FGH mi ? sizin tavsiyeniz nedir? Sabah suyunda kullanmak için alıyorum..Alcağım boy 15 cm.Birde hangisini hangi durumlarda kullanıyorsunuz merak ediyorum.. Şimdiden çok teşekkürler..
bir 30 liranız daha vardır,2 sini de alın derim. ama illa hangisi derseniz fayu her zaman iş yapmakta.
fayu, fpgh, fg, fs, fmu bunların hepsi ile son 1 ayda balık alındı. ama yedeği ve çeşit çeşit boyu olan tek fayu
Bilyesi sıkışmayan ve gagası normal olan herhangi biri olur. Ikisi de iyi. Bolgeden bolgeye fark eder
Gün açana kadar FPGH olur. Sonrasında FAYU,FB, FMU olur. Strike Pro 145S 010 da güzel netice verir...
Hayırlı olsun diyeyim o zaman. Ben bir yıldan fazladır fayu ile siftah yapamadım maalesef. Hemen her avda şans veririm halbuki Sabah suyunda, aydınlıkta, akşam suyunda ve gece denememe rağmen balık alamadım henüz. Balıkları silverstar nemmo, pelikan nitro ve rover gibi fiyatı daha ehven sahtelerle aldım genelde idk idk Belki bizim sularımızda çalışmıyordur yada ben yanlış kullanıyorum idk idk
FPGH nin maharetlerini eve gecince anlatacagim Mehmet bey Raporlarda olsun gozunuz ve neden FPGH dedigimi daha iyi ozetlemis olurum raporumda. Kisaca 4 levrek diyeyim ve kacan 3 levrek
İnan bey merakla bekliyorum Ondan alacağıma geçenlerde 11 cm FRH aldım oda işte avda suya giden sahte oldu..
Vallahi bilemyirum balık alan çok ama bizim sular zaten bir enterasan hayuırlısı eksik olmasında dedim..
Fayu nun hakkını teslim etmeliyim Dün akşam bir levrek iki kofana kandırdı ve bendeki kötü imajını sildi hihi
Rapor nerede Mehmet :hungry: En çok yakalamayı istediğim ama bir türlü kısmet olmayan kofanayı bir gün ....
Aga fotoları evde eşimin telefonundan çektim ve hala oradalar. Müsait zamanda açarım rapor. Balıklar 1'er kilo aşağı yukarı