Esselamü aleyküm. Merhaba siz değerli insanlara. Foruma katılalı 1 yıl olmasına rağmen hiç kendimi tanıtma fırsatı bulamadım. Ben Ordu'nun Fatsa ilçesinden katılıyorum aranıza. Anadolu Öğretmen Lisesi Yabancı Dil bölümünde okuyorum. Balık tutmaya geçen yaz döneminde merak saldım ve hafiften başlamıştım bu hobiye. Olta,makine kalitesi nedir bilmediğimden dolayı gerek oltalara gerek sahte yemlere, kurşunlara, yemlere, iğnelere çok para harcadım. Şuanda yeni takımımla yazı bekliyorum. Tatlı su avcılığı yapmaktan çok zevk alıyorum. Denize bazen tutmaya gidiyorum. Arkadaş ortamım iyidir yazın 3-5 arkadaş toplanıp 2 günde 1 balık tutarız. Bu yaz da öyle olacak inşallah Bu forum ortamını çok seviyorum. Mesajlarınızı zevkle okuyorum RASTGELSİN
Hoşgeldin Mustafa, aleyküm selam. Yeni olta takımların da hayırlı olsun. Şimdiden rastgelsin diyelim, gönlündeki avlara inşallah. Takımlar gelince, iyi mi ettim kötü mü diye soracaksın ya, derim ki; yine gitti paracıkların.
Hoşbulduk teşekkür ederim. İnşallah. deme be abi üzme beni Hoşbulduk bu arada sağolasın.. teşekkür ederim
Bundan böyle, beğendiğin takımı sipariş vermeden önce konu açıp tavsiyeleri dikkate alıver. Ne olmuş oldu? Tecrübe yol gösterdi, fazladan paracıklar gitmemiş oldu.
Baştan desene birader, gece vakti ne kadar üzüldüm biliyor musun, gitti Mustinin paracıkları diye. Hayırlı olsun, tam demek istediğim yerden başlayıp, en doğrusunu yapmışsın. Olacak inşallah, güzel avlarını bekliyorum. Selamlar abicim.