Fazlalıklar Satılık Yada Takaslık

Konu, 'İkinci El' kısmında fztyasin tarafından paylaşıldı.

1. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Bir süre önce almış olduğumuz surf takımları, surf casting disiplininin bize göre olmadığını düşündüğümüz için bırakmaya karar verdik.
    Aynı şekilde elimde fazladan bulunan 2 defa kullandığım shimano forcemaster kamışı okuma v sistem 2.70 almak için satıyoruz.
    İzmir içi elden teslim edilebilir. Kamışlar ve makinalar sorunsuzdur,bir ara fotoğraflarını çekip buraya ekleme yapacağım.
    Takas etmek isteyenler için okuma v sistem 2.70 kamış ve shimano alivio 4000 veya uygun spin makina ile takas konuşabiliriz. Teşekkürler
    Yasin Özkan(fztyasin) ve Özkan Erdoğdu(fztözkan)

2 adet daiwa crosscast s 5000 surf makina (tanesi 140 tl) (en fazla 10 defa kullanılmıştır)
    http://www.avmarketi.com/asp/product/132755/Daiwa-Crosscast-S-5000-Surf-Olta-Makinesi
    2 adet Lineaeffe seamaster 4.20 surf kamış (tanesi 85 tl) (crosscast ile birlikte en fazla 10 avda kullanılmıştır)
    http://www.avmarketi.com/asp/product/136805/Lineaeffe-Sea-Master-Carbon-420cm-Kamis

1 adet shimano forcemaster 2.40 10-30gr (150 tl) (sadece 2 avda kullanıldı)
    http://www.anadoluavmarketi.com/urunler/shimano-forcemaster-ax-2-40-m-10-30-gr/14914/

2. pirana19

pirana19 Serhat ÖZER

Favori Kamış:
    OKUMA SALİNA 240 10-40
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000CFB
    Öncelikle hayırlı satışlar dilerim. Spin kamışın sıfırı 177 tl iken kimse 2. eline (1 kez dahi kullanılmış olsa da ) 150 tl vermez sanırım. Birde üzerine kargo alıcıya aitse vay haline... Önerim fiyatı aşağı çekmeniz tabi satmak konusunda ısrarlı iseniz.

3. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Teşekkür ederim sıfırının fiyatı 187 idi ben baktığımda, açıkçası ne kadara aldığımı da hatırlamıyorum. Zaten birinci önceliğim izmirde elden teslim etmek, kargoda sıkıntı çıkmaması açısından. Bi de elden vereceğim arkadaş kamışı gördüğünde zaten dükkandaki sıfırdan hiç bir farkı olmadığını görecektir. Bir arkadaşın gazına gelip almıştım 2 avda (toplamda 6-7 saat) denedim, elimdeki diğer kamıştan farkı olmadığını görünce de depoya attım kamışı.

Tabi ki pazarlık yapabiliriz ama hiç kullanılmamış kamışı da yarı fiyatına satamam. :) Para ihtiyacımdan değil farklı boyda bir kamış almak için elimden çıkarmayı düşünüyorum (bi de depoda balık malzemelerinden adım atacak yer kalmadı :) ) Onun için takas yolunu da açık bıraktım.

4. pirana19

pirana19 Serhat ÖZER

Favori Kamış:
    OKUMA SALİNA 240 10-40
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000CFB

Doğru taksitli fiyatı 187 havale ile yani peşin 177 tl ye düşüyor. Pazarlık payı sonucu alınabilir fiyata düşecektir. Kargo ile gönderimde ise uygun boyuttaki su borusunun içine konulrak sıkıntısız gönderilebilir düşüncesindeyim. Tekrar hayırlı satışlar dilerim.

5. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Dediğim gibi pazarlığa ya da takasa açığım :) sadece spin kamış için tabi.
    Surf takınlar için ise ikisini birlikte alacak olan olursa 425 tlye vermeyi düşünüyorum. Tekrar teşekkürler

6. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Daiwa makinalar

7. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Lineaeffe kamışlar, çizikler dahil fotolanmıştır. Çizilmeler yüzeyseldir

8. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Shimano forcemaster...

9. fztyasin

fztyasin yasin özkan

2 adet surf kamış ve 1 adet daiwa makina rezervedir.
    Forcemaster ve 1 adet daiwa makina için ilan günceldir
    Not: Pazarlık payı vardır :)

10. fztyasin

fztyasin yasin özkan

forcemaster rezervedir
    1 adet daiwa makina kalmıştır

11. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Rezerve olan makina ve kamışlar satılmıştır. Şu anda 1 adet daiwa makina kalmıştır. Fiyatı 125 TLye düşmüştür. :)

12. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Daiwa makina için konu günceldir

13. canerfuat

canerfuat Caner

size özel mesaj yollayamıyorum, yen, üyeyim numaram 0545 417 11 09 çağrı atar mısınız?