Akşam itibariyle siparişini geçmeyi düşünüyorum acaba hangisini alsam karar vermedim aralarında 27 TL gibi bir fiyat farkı varidk Kafama takılan şu; Şimdi sufix 8 kat örgü, lineaeffeyi bilmiyorum ancak çeker değerleri dudak uçuklatacak cinste idk bilgisi olan örgüyü bilen ben örebilirim diyen ustalarımdan bi yardım alabilirsem çok mutlu olurum Saygılar
honeywell logosu çok şaşırttı beni, (meslekten)bildiğim kadarıyla otomasyon cihazları ve ileri teknoloji elektronik sistemler üreten bir firma sitesine baktım kimyasallarla da uğraşıyormuş, enteresan yakında samsung, arçelik, honda falan da görürsem şaşırmam artık
Honeywell spectra fiber eğer yurtdışı sitesine girerseniz spectra fiber sekmesinden tam anlamıyla olayı kavrayabilirsiniz Ancak.. Bu malzeme bu kadar kuvvetli ve bu kadar hafif iken neden sufix bundan daha pahalı
Honeywell 4/66 ilk yazıcımdı ve taş gibiydi. Tam 15 sene gık çıkartmadı. Taş gibiyken envanterden çıkarttık. Bu platformda koşuyor ve bildiğimiz Honeywell ise, araştırma gereği bile duymam.