FERRARI HIPERCATCH HI CASTING MİSİNA 250 mt mısına aldım sızce nasılsır kullanan arkadaslar varmı....
Almışsın zaten, iyi olsa da, olmasa da ne değişecek? Sar, kullan, sen kendin tecrübe et ve bize de söyle, nedir netice?
. Muhtemelen Malzemeci "Al abi bak bu iyi maldır" deyip satmıştır. Arkadaşımızda içinde şüphe ile gelip konu açmıştır. Ama son tahlilde dediğin gibi Sar, kullan, sen kendin tecrübe et ve bize de söyle, nedir netice?
Ferrarri Trabucco tarafından üretiliyor diye duymuştum, ne kadar doğrudur bilemem ama Trabucco bu işte gerçekten ustalaşmış bir marka.
ferrari kalitesiz mal üretmez. arabalarından belli vallahi ferrari diye misina ilk defa duydum. bi fikrim yok. deneyip görmek lazım.
Bugün tanımadığım bir malzemeciye gittim.. bir kutu iğne çıkardı. abi dedi herkes lüfere bunu kullanıyor. ...... yapma ya! süper abi bunlar herkes bunla tutuyor lüferi. ...... ciddimisin sen ya vereyimmi bir paket dene bak süper memnun kalacaksın. ....... şakamısın arkadaşım sen! ne dıyorsun bu iğne lüfere gelmez. Olurmu abı ya geçen sene 1000 kutu sattım bundan. ........iyi güzel. hayırlı satışlar Wmc 1/0 BL (kısa pala)serisi varmı yok ondan abim, ........ sen bundan al abim ya bak müthiş iğne. ya arkadaşım sen benle dalga geçiyorsun ben iğne alacağım kardeşim iğne istiyorum. CANNELE 1325B varmı Fransız. ....... yok abi ondan be nasıl olsun buralarda o iğne tamam. Sen bana o zaman 1/0 wmc ver bir paket. ......oda yok abim. peki güzel kardeşim siz bu kadar alacalı bulacalı dükkanı niye açtınız buraya. çapariler var abi demezmi. çıktım dışarı ya sabır diyerek ve gittim her zamanki alışveriş yaptığım yere sırasıyla; bana 2 kutu 1/0 wmc uzun pala 2 kutu 2/0 uzun pala 1/0 BL siyah wmc 1 kutu cannelle 2/0 b verırmısın peki efendım buyrun... ne kadar borcum....... TL buyrunuz. teşekkürler . iyi günler bu kadar malzemecilerin çoğu balık işinden anlamaz elinde ne varsa onu satar ama siz kafanızda ne varsa onu almaya gayret ediniz.
. Dileyen Arkadaşlara 2 adet bilgi notu: İpucu almak isteyen Lüferci arkadaşlara: 2 kutu 1/0 wmc uzun pala 2 kutu 2/0 uzun pala 1/0 BL siyah wmc 1 kutu cannelle 2/0 b Son tahlilde: Malzemecilerin çoğu balık işinden anlamaz elinde ne varsa onu satar ama siz kafanızda ne varsa onu almaya gayret ediniz.
Konuya bende şöyle bir katkıda bulunayım... WMC alışkanlığı bende de var ve iyi balık alır, Keskindir ve dayanıklıdır. 3,0,..2,0,..1,0 Lüfer ve ben kullandım ve çok iyi randıman aldığım Kıtıdan Kalkanbalığında verimlidir. 3no-4no ise çinekop, sarıkanatta hırsızlı takımda verimlidir. 7.8.9 no ise yemli bir çok balıkta iyidir... 9 nodan yukarı iğne kullanmam ve inancım odur ki iğne yem ne kadar büyük olursa ufak balık gelme şansı azalır ve ufak ( limitler altı ) hedefim olmadığından en ufak iğnem 9 numaradır.
Asıl soru havada kalmış... Ferrari hiper casting, kalitesi gayet memnun edicidir. İthalatını Üsküdar'da merkezi bulunan "cengizbalıkçılıktır" ve ürünleri zaten bilinmektedir. Ürünü bereketli avlarda kullanmanız nasip olsun.