fethiye bodrum marmaris didim datça muğla avlak

Konu, 'Bölgeler' kısmında mustafaozturkmen tarafından paylaşıldı.

1. mustafaozturkmen

mustafaozturkmen mustafa

En İyi Avı:
    yayın 1,66mt. 31 kg
    Öncelikle merhabalar, denizliliyim, 1 haftalıgına fethiye bodrum marmaris didim datça muğla birine gitmeyi planlıyorum, kıyıdan balık tutabileceğim bir yer özellikle at çek ile levrek tutabileceğim bir yer önerebilirseniz sevinirim.
    Saygılar teşekkurler..

2. zeusartemis

zeusartemis ozan

at-çek levrek

Merhaba,geçen 15 gün boyunca dediğiniz yerlerde tatil yaptım.Kıyıdan at-çek,botla sırtı , derin su yemli (mercan için) ,orta su sırtısı, derin su jig. hepsini denedim.datça da 1 adet ispendek,1 adet balon balığı ve 1 adet turna yakaladım sadece.size tavsiyem datçadan ümidinizi kesin.fethiyede çalış plajı var.2 adet dere var.çalış plajının fethiye tarafına doğru uç kısma dökülen.orada güzel levrek hareketleri var.sadece oraya yoğunlaşın.fakat sabahın ilk saatlerinde avlakta olun.yada akşamüstü.

3. GencoGnc

GencoGnc Genco

Datça civarı bu sıcak havalarda birşey olacağını sanmıyorum. Ekim ayında oradaydım ve havalar ılıdığında bile sadece baraküda-onlar turna diyorlar- ve kefal tutulduğuna şahit oldum.

Fethiye de ise Ağustos sonunda geceleri limana tekne aralarına beslenmeye gelen levrekleri biliyorum.

4. mustafaozturkmen

mustafaozturkmen mustafa

En İyi Avı:
    yayın 1,66mt. 31 kg
    teşekkurler abilerim sağolun.bakalım son durum nasıl olcak..