fethiyede at-çek yöntemi ile levrek avlayan var mı nerelerede avlanır ne tür sahteler kullanmak lazım zaman olarak hangi saatler arası avlanmak gerekir bilgisi olan varsa paylaşabilirmi?
Balık avı net. ailesine hoşgeldin Hilmi, keşke ilk mesajını tanışalım bölümüne yazsaydında, sonra sorulara geçseydin, daha şık ve uygun olurdu Yinede keyifli paylaşımlar dilerim
Aman Hilmi kardeş, şaka yapıyoruz, sakın ola ki hemen kaçmayasınmrsparkle Birde şöyle düşün, buraya birçok emek veren, zaman harcayan ustalar var ve dışarıdan sadece mera öğrenmek, takım sormak ve bilgi almak için giren insanlar olduğu gibi, takipçiler arasında ticari balıkçılık yapan insanlar bile var.Eğer foruma dahil olup, ortak paylaşımlarda bulunursan, ihtiyacından daha fazla bilgiye sahip olabileceğinden emin olabilirsin:thumb:
haklısınız tabi bende bikaç gündür forumunuzu ilgiyle okuyup bir sürü yeni bilgi aldım.Çok samimi bi ortam olduğunu gördüğüm içinde üye oldum.Umarım en kısa zamanda kaynaşıp bilgilerimiz ve avlarımızı bolca paylaşırız..
Merhaba Hilmi Hoşgeldin. Ben bir kaç kere atçek yaptım Fethiye taraflarında. Fakat elim boş döndü. Ben eş durumundan genelde Kalkan tarafına gidiyorum ve tarafta liman bölgesinde güzel av yapılıyor. Su üstü pek rağbet görmedi. 0,3- 1 mt. dalarlı sahteler güzel iş yapıyor. Fethiye'de iş yapabilecek bir iki yer tespit ettim fakat google earth'den İstersen raporları bir oku. Belki bir yer tespit edebilirsin. Yöre halkından da tavsiyeler alabilirsin gittiğinde. Benim gözlemlediğim kıyıdan genelde kefal avlıyorlar...
Hoşbulduk... raporları nereden okucam orasını anlamadmı bende mamunla nadirde olsa alıyorum levrek asıl işim çupra tutmak ama bu sahte videolarını görünce bi spin takım yaptım kendime ilk defa bu yaz denicem 2 tanede sahte aldım ama sayısını arttırmayı düşünüyorum duruma göre...
hilmi hoş geldin. gelelim at çeke: çalış sahilinde sanırım bir azmak ve üzerinde bir köprü vardı hatırladığım kadarıyla sabah gün doğmadan orada ol ve başla. rast gelsin. tabiiki sahil biraz karambollü olamalı yani dalgalı levrek karambolü sever.
evet çalışta var öyle bi yer ben bu yaz tutmayı denicem bakalım yazın dalga pek olmaz bizim oralarda ama arıcaz artık heryeri dolaşıcam artık napalım deneme yanılma yöntemi...