Fethiye kıyıdan levrek için yo-zuri

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında aybey tarafından paylaşıldı.

1. aybey

aybey hasan

herkese kolaylıklar ve bol avlar diliyorum cümleten rast gele...

bu gece kıyıdan insallah levrek için bir yo-zuri hazırlığı yaptım bakalım arkadaşlar inşallah kısmetimiz açık olur...geçen gece arkadaşım 1.750kg lık bi tane aldı ama o karides ile yakaladı ben de şansımı sahte ile deneyecem ...tekrardan herkese rast gelsin diyorum ..:)

2. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

5 kazalı kardeşim. Kanaatimce en doğrusu iki oltayla avlanmak. Canlı karidesli takım hazır beklerken 10 m kadar kenarda at çek yapmak. Ancak Dolunaya ve arkadan vuran gece lambalarından suya güşen gölgelere dikkat etmelisin. En uygun saat 19-23 arası olmalı. Sabah için şansın daha çok olabilir. 6-9 arası.

3. avcianil

avcianil Anıl YÜCELER

Favori Kamış:
    Lineaeffe Oyster Cast 390,Dam quick super 340 rd makine,Apnea powerpoint 90 zıpkın,
    En İyi Avı:
    Lambuka 5.5 kg,Levrek 1.5 kg,Akya 3 kg,Fangri 1.1kg,Çipura 500gr
    Merhaba hasan abi..Kıyıda nereden avlanmayı düşünüyorsunuz ? Ben şat plajının önünden çok denedim petrol ofisi iskelesinden çok denedim en güzel yerin liman içi olduğuna karar verdim..Liman içinde tek iğne tek karides iş görür..

4. aybey

aybey hasan

anıl ben de yeni yapılan balık iskelesinden at çet yapacaktım orayı da levrek için çok tevsiye ettiler kısmet insallah bakalım ...:)

5. serhatsafkan

serhatsafkan serhat

vay fethiyeliler buradaymis :) bogazicinin orasi bicilmis kaftan...aksam vakti oralarda levrek avlayan cok gorursunuz ;) bende oralardayim genelde..