Fethiye Levrek avı - (06.10.2008)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında avcianil tarafından paylaşıldı.

1. avcianil

avcianil Anıl YÜCELER

Favori Kamış:
    Lineaeffe Oyster Cast 390,Dam quick super 340 rd makine,Apnea powerpoint 90 zıpkın,
    En İyi Avı:
    Lambuka 5.5 kg,Levrek 1.5 kg,Akya 3 kg,Fangri 1.1kg,Çipura 500gr
    Herkese merhaba abilerim..Bayram dolayısıyla gene tahmin edeceğiniz gibi Fethiye'deydim.Çarşamba günü akşam 10:30 gibi otobüsümüze bindik.Sabah 7:30 ' da Fethiye'deydik.Sıcacık çayımızı yudumlarken amcamlar bizi almaya geldiler.Gittik ofise kahvaltımızı yaptık öyle öyle derken saat 1 oldu kuzenimle birlikte limanda ekmekle vakit geçsin diye olta atıyorduk.Yanımda Kaan abimin önerdiği konserve gümüşle gelmiştim bu sefer :D .Akşamüstü deneyecektim bu yemi.Vaktim olmadı hergün gezdik tozduk.Gideceğimiz son gün akşamı saat 6 gibi iskeleye gittim kuzenimede teklif ettim ama gelmek istemedi.Kavanoz gümüşümü aldım kuruldum iskeleye.Taktım gümüşü attım dibe.Köpük sardım misinaya balık yemi aldığında sürüklediğini göreyim 50-60 mt sürüklesin sonra çekeyim diye..Bekledim bekledim,45-50 dakika geçmişti aradan.O sırada köpükte oynama gördüm hafif hafif ilerliyodu.Birden köpük fırladı ve sürüklenmeye başladı kalbim bir hızlı hemen misinayı elime aldım tasmayı attım ve sarmaya başladım.Yaklaşık 5 dakikalık mücadelenin sonucunda koca levrek gözüktü.Çok heyecanlanmıştım bi taraftan balığın ne olduğunu anlamaya çalıştım bi taraftan nası iskeleye alacağımı .. Neyse bi abi elini daldır al dedi balığı çektim çektim eğildim boynundan kavrayıp ani bir hareketle iskeleye attım.Herkes başıma toplandı neyle yakaladın falan sorular sormaya başladılar herkes geldi dibime olta atmaya başladı :D . Bende aldım balığımı topladım oltamı ofisin yolunu tuttum.Babam,kuzenim,amcam hepsi şok oldular.Çünkü o iskele benim için uğursuz iskeleydi orda her balığa gittiğimizde hep boş dönüyordum :D . Hem o uğursuzluğu bozdum hemde büyük bir levrek yakaladım.Son günüm olduğu için gene orada yemek nasip olmadı :D 21:15'te otobüsle Ankara'ya döndük.Okuyan herkese teşekkür ediyorum buyrun resimler :

Bu da eskilerden bir dost :D

2. a_kadir77

a_kadir77 abdülkadir

Favori Kamış:
    makilalı olta
    En İyi Avı:
    eşkina-1700gr
    Tebrik ediyorum anıl güzel bir balık, etrafındakileri bayağı heyacanlandırmışsındır.:D daha büyüklerini yakalarsın işallah. rasgele

3. serkanbey78

serkanbey78 serkan

Favori Kamış:
    3 adet olta (üzerindeki terimleri çözemedim)
    En İyi Avı:
    13 cm istavrit
    çok güzel bir av yapmışsın küçük ama bir o kadarda büyük dostum benim. sen daha neler yakalarsın nelerr. :D

4. avcianil

avcianil Anıl YÜCELER

Favori Kamış:
    Lineaeffe Oyster Cast 390,Dam quick super 340 rd makine,Apnea powerpoint 90 zıpkın,
    En İyi Avı:
    Teşekkürler daha irileri sizlerin olur inşallah :)

5. ozan

ozan Ozan

tebrikler anıl

6. sudak

sudak erol

Favori Kamış:
    el otası kıyıdan kamış
    En İyi Avı:
    2.260 kg antenli mercan şimdilik
    Anıl tebrikler.Fotolarını görünce Burak abin çıldıracak..:p Onun tahtının varisi belli oldu.:D :D

7. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    tebrikler anıl:)

8. avcianil

avcianil Anıl YÜCELER

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler abilerim.En büyükleri sizlerin olsun :)

9. mder55

mder55 Eray

Favori Kamış:
    olta
    Sevgili Anıl tebrikler.Tatilini güzel bir anı ile sonlandırmışsın.:)
    O eski dostu bizlerde çok arıyoruz.

10. Anıl kardeşim tebrik ederim..Güzel bir levrek..afiyet olsun:)

Bu levrek sanırım sanırım daha önce bir zıpkından kaçmış..Derin yara izine rağmen yaşıyor olması güzel;)

11. avcianil

avcianil Anıl YÜCELER

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler :). Vay be demek bu balık zıpkından kaçmış çok garip bi duygu zıpkından kaçmış bir balığı yakalamak balıktada cesaret varmış zıpkını yemiş bide bizim tuzağı yedi :D

12. Balığı yakından görmüş biri olarak sen ne düşünüyorsun bu konuda?? haksızmıyım??:)

Hatta bu resmin nokia N73 ile sabaha karşı 04:51 de çekilmiş olduğunuda söylesem..:)ve zıpkınında balığın solundan atılmış olduğunu söylesem..:)..Yine yanılıyormuyumdur..

Son düzenleme: 8 Ekim 2008
  13. avcianil

avcianil Anıl YÜCELER

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Şinasi abicim :)

14. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    ellerine sağlık Anıl çok güzel av

15. avcianil

avcianil Anıl YÜCELER

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler :)

16. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Bu genç benide geçecek haberiniz olsun.Ben onun yaşlarında kefal mırmır peşindeydim.O levreklerle uğraşıyor:eek:
    Tebrik ederim anıl kardeşim;)

17. avcianil

avcianil Anıl YÜCELER

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Teşekkür ederim Burak abi :) Şuan hayalimdeki balıklardan biride fethiye levreğiydi onuda yakaladım şimdi sinarit ve gerçek akya kaldı :D

18. sudak

sudak erol

Favori Kamış:
    el otası kıyıdan kamış
    En İyi Avı:
    2.260 kg antenli mercan şimdilik
    Anıl akıllı ol bakim .Okadarda uzun boylu değil :mad: burak abinin tahtını salladın sıra Namık abinemi geldi.:p Bunları okumasın mazallah seni akyaya yem diye kullanıp sırtı çeker.:D :D :D

19. avcianil

avcianil Anıl YÜCELER

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    :D Benim amacım büyük abi :D

20. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    bu raporu nasıl atladım bilmiyorum, aferin aslanım benim... gecikmiş de olsa sana kocaman bir "helal olsun". daha önceden bu konserveyi tavsiye ettiğim 1-2 kişi dudak bükmüştü, bak nasıl avcı... aynı senin gibi avcıanıl... denizi her daim sev ve elinden geldiğince koru, ona saygı duy, bak sana daha neler verecek, hele de bu yaşta işin dinamiklerini böyle hevesle kapmaya devam edip yeniliğe açık karakterini bozmazsan. sevgiler küçük kardeşim...