mercan kancası iyi dayanmış yedikere maaşallah bende balon koparıp gidio dev köpek balığı koparamamış
engin abi sana gelse bu balık tekneye alır mısın ne yaparsın yaşca byüğümsün büyük bi balık gelse bu tarz ne yapmalı abi
hhehehe benim vatoslar bundan kaçmışlar anlaşılan Teşekkürler topragım harika paylaşım oltama gelmesinde aman
Korkarım git gide çıtayı yükseltip bu gidişle sende buna benzer bir av ile rapor açacaksın .Hiç şaşırmam,yakışırdı kardeşime
Bende aynı şeyi düşünmedim dersem yalan söylerim, Fethiye ile başlayan hatta F ile başlıyan bir rapor görsem, hah yine kesin bizimkidir bu sefer ne yakaladı diye düşünüyorum ( Maşallah diyelimde nazar değmesin )
Bu arada unutma dan,bu balığı mercan takımı ile tekneye alan balıkçıya da,üstadlar üstadı yüce balıkçı nişanı ile yüzyılın balıkçısı ünvanı vermek lazım
normai misina ve mercan iğnesi ile bu balığın tutulması bana da ilginç geldi, bir bit yeniği olmasın??
Mercandan kasıt trança takımıysa mümkündür. Zira bölgede trançaya mercanda deniliyor. Dev trança balıkları için çok kalın takımlar kullanılır. Ancak normal bir takımla böyle bir balık elbette mümkün olmaz.
Tüh ben tutacaktım bunu olmadı şimdi rover 128 almıştım bu balık için neyse başkasını tutayım bari. Fatih aga kaşıntı tuttu dün gittim balığa nasipde turna varmış 60cm üzeri bişey iyi sayılır. nası tuttuğumu tahmin et modifiye ettiğim rapalayla işe yarıyor. rover 98'e uyuz oldum 2 saldırı birde havaya attı balık sahtemi. su üstülerle ben bu işi beceremicem sanırım.
Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesine bağlı Yeniçiftlik beldesi açıklarında balıkçıların ağına 3 metre uzunluğunda ve 250 kilogram ağırlığında Camgöz cinsi köpek balığı takıldı. Balık, kilogramı 2.5 TL'den Çanakkale'de bir restorana satıldı.kaynak:star gazetesi
bu camgoz yeniyormuki restoran satin almis,amonyok koktugu icin buyuk kopekbaliklari yenmez diye biliyordum