Fethiye'de nereden avlanılır? Arkadaşlar tatil için Fethiye'ye gideceğim ağustos sonu gibi. Aşağıdaki resimde küçük kare ile işaretlediğim yerde kalacağım. Google earth den baktım büyük kare ile işaretlenen yerden balık gelirmi acaba Fethiyeyi bilenler yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Ömür Bey merhaba, Yaz nedeni ile pekçok arkadaş tatilde yada balık peşinde olduğundan sanırım cevap alamadınız. Ben sizin yerinize " arama " bölümünde kısa bir tur attım. Aşağıdaki yerleri buldum ama Fethiye' de hiç avcılık tecrübem olmadığı için detaylara giremiyorum. - Şat plajı - Petrol ofisi iskelesi - Liman içi - Yeni yapılan balık iskelesi Arama bölümüne " fethiye " yazarak arama yaparsanız oldukça yararlı bilgiler bulacağınıza eminim. Rasgele
merhaba arkadaşlar, bende tatil için fethiyeye gidicem ve Korhanb adlı fethiyeli aradaştan bilgi aldım. Bana gönderdiği iletiyi direkt olarak sizlere iletmek istiyorum. Umurım faydası olur. "Göcekte sadece teknelerin arasından avlanabilirsin. Cipura ve levrek düzenin varsa boş geçmezsin, bunun yanında kefal ve sokarcayıda bol bol avlayabilirsin. Tavsiyem günübirlik tekne kiralayarak balığa çıkmandır. İş te o zaman balık keyfini doyasıya yaşayabilirsin, Şimdilerde Palamut zamanı olduğu için boş dönmen imkanzıs diyebilirim."