Öncelikle herkese merhabalar. Forumdan üyelik açmadan kaçak kaçak bilgi edinirken artık edindiğim bilgileri uygulamaya geçireyim dedim. Çocukluğumdan beri el oltasıyla avlanıyorum. Bir süredir levrek ve barakuda avına merak sardım. Siteden uzun araştırmalarım sonucu ilk setimi oluşturdum. Bütçe biraz kısıtlı olunca malzemelerde ona göre oldu. Kamış: Fladen Eco 240cm 10-40gr. Makine: Okuma Revenger RV 40. Misina: Fladen Braid 0.28 Sizce set nasıl işimi görür mü hedef balığım öncelikli levrek ve barakuda. Bu arada bu balıklar için bütçeye uygun sahte önerilerinize ve Fethiye'de avlanabileceğim yerler hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum. Not: Üyelik açarken eklememiş olabilirim. Adım Ömür 28 yaşındayım ve başlıktan da belli olduğu gibi Fethiye'de yaşıyorum.
Ömür hoşgeldin, Edindiğin takım ile hedef balıkların avını yapabilirsin. Tek kötü yanı seçtiğin ipin kalınlığı. Atış mesafeni ve leader kullanmıyorsan vuruş ihtimalini düşürebilir. Fethiye levrek ve barakuda için gayet iyi meralara sahip. Karayolları mevkiinden itibaren her yerde levreğe denk gelebilirisin. Aslında levrekle şehir içinde de karşılaşabilirsin ancak şehir içindeki levrekler fazlaca kurnaz yalnızca, belirli zamanlarda oralarda olurlar. Eğer barakuda istiyorsan açık denize bakan koyları denemen gerekir. Zaman zaman Şad burnundan da denk gelebilirsin. Sabah çok erken saatlerde su üstü sahteleriyle güzel levrek avları yapabilirsin. En iyisi sen Mustafa Kemal Bulvarın' da devlet hastanesi geçtikten 200mt kadar sonra açılan B.o.t. Fishing' e bir uğra. Bülent abi' yi bul. O seni yönlendirecektir.
Yorumlar için teşekkürler. Kamış ve makineye o kadar yoğunlaşmışım ki misina olayını tamamen atlamışım. Normal misina ve ip misinayı karıştırmışım. Peki durum çok mu kötü yani 0.28 lik le işin çok çok zor derseniz bunu normal klasik 3lü oltalarım için kullanıp buna 0.15 veya 0.18 lik misina mı alayım.