Bir hafta içinde şovalye adasına gidiyorum.Bu mevsimdee ne tür balık tutabilirim ve te tür bir olta takımı kullanmam gerek bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Aramıza hoş geldiniz.Keyifli paylaşımlar dilerim.Şovalye adasını sizden ilk defa duydum.İnternetten arattım.Gerçekten çok harika bir ada.Resimlerden gördüğüm kadarıyla çok çeşitli balık türü olması muhtemeldir.Ben olsam yanıma tuzlanmış tavuk göğsü,soğukta tutma imkanınız varsa iki gün dayancak şekilde boru kurdu alırdım.Fethiyede muhakkak yem satan bir dükkan vardır.Dip yapısı kumluk ise mırmır denemenizde fayda var. İyi tatiller diliyorum.
Teşekkür ederim halil bey hayırlısı ile gidip geldiğim zaman yaşadıklarımı ve yakaladıklarımı(tabi yakalamaya ) muaffak olur isem sizlerle paylaşmakdan büyük zevk duyacağım.