fiber taban 3.10 bot araç üzeirnde tasınır mı yardım!!!

Konu, 'Şişme Botlar' kısmında tireköseoglu tarafından paylaşıldı.

1. tireköseoglu

tireköseoglu gürkan köse

selam arkadaslar. sonunda bir şişme botum oldu. westmarine 3.10 fiber taban bot+6 hp mercury 4 zamanlı motor. aracım 308 peugeot üzerine aparat takıp götrmek istiyorum. ama trfik problem yapar mı. bu şeklide kullannan arkadasım varsa aparatı nerden yaptırdı. izmirde oturyorum. yardımınızı bekliyorum...

2. alpargun35

alpargun35 c.alp argun

3. adventurer

adventurer umut yetişken

En İyi Avı:
    iki torba midye:)
    benim botumda tam 310 cm vede fiber tabanli.port bagajimi
    3 sene kadar önce istanbul göztepe sanayide yaklasik 40 tl ye taktirdim. gergili kamyon kayisi kullaniyorum vede 60-70
    maksimum 90 i asmiyorum. su ana kadar polise rastlsmadim ama
    sanirim yasak

4. onur1872

onur1872

ben de 3 metre botumu aracın üzerine bağlayarak taşıyordum. sanırım fiber taban botu ters çevirip taşıyabilirsiniz.

5. adventurer

adventurer umut yetişken

En İyi Avı:
    maalesef ters çevirme olmuyor; çok genis bir araç sözkonusu olursa durum belki degisebilir benim compact sinif ve arkadasimin orta sinif aracinda yanlardan tasti. tabii enlemesine genisleyebilen port bagaj bulunabilirse sorun köktan hallolur

6. onur1872

onur1872

umut abi yaptırdığın aparat nasıl bir aparat? fotorgrafını koyabilirmisin? tak kullan mı yoksa sürekli monte şeklindemi.

birde senin fiber tabanlı bot 15 hp ile nekadar sürat yapıyor? tek kişi 20 mil yapabiliyormusun? sanırım senin bot 3.10 du..3.10 fiber tabana 15 hp önerirmisin?

7. adventurer

adventurer umut yetişken

En İyi Avı:
    benim aldigim port bagaj standart. borçok otomobilede uyumlu vidalari sayesinde çikarilip takilabiliyor ama ben üsendim üzerinde biraktim.aslinda yakit ekonomisi açisindan sökmeyi tavsiye ediyorlar.
    benim botta sürati henüz ölçmedik ama 20 mil civari olmasi lazim; saticinin ayni paketi sattigi müsterisi tek kisi 24 mil görmüs. ancak ben kesinlikle 310 bota 4 zamanli 15 önermem. zaten görüntü itibari ile ilk uyumsuzluk göze çarpiyor, seyir esnasindada sorunlar çikiyor motor çok agir geliyor ve botun hizlanmasi zorlasiyor. esasen 4 zamanli botlar için genis tüplü üretim yapan firmalar azda olsa var; 4 zamanli motor alinacaksa bunlar tercih edilmeli

310 bota 2 zamanli 15 tavsiye ederim güzel bir takim olur ama 4 zamanli 15 için ya 350 bot, yada bulabilirsen genis tüplü bot tavsiye ederim

8. onur1872

onur1872

3.10 fiber tabana 2 zamanlı 25 hp ile kullananlar var. 25 hp 2 zamanlı 3.10 fiber taban bota nasıl olur?

9. tireköseoglu

tireköseoglu gürkan köse

port bagaj buldum. ama 500 tl fiyat cıkardılar. riskede atmk istemyorum

10. adventurer

adventurer umut yetişken

En İyi Avı:
    310 da 2 zamanli 25 kullanacaksan öne birini safra yapmanda yada uzatma yekesi kullanmanda fayda var.
    2 zamanli 25 4 zamanli 15 ten daha hafif ve daha az cüsseli oldugundan 310un arkasinda çok daha dengeli duracaktir lakin güç konusunda dikkatli olmakta fayda var. bir önemli konuda 310 botta katlanabilir tabanlar da fiber tabana yakin stabilite sunabilirler zira boy kisa; ben bugün fiber taban alacak olsam en assagi 350 alirdim

port bagaj için 500 tl çok para ama orijinalleri böyle pahali olabiliyor, sanayide su an itibari ile maksimum 70-80 civari montaj dahil bulabileceginizi saniyorum