Fiber tabanlı bir bota uzun şaft olurmu?

Konu, 'Şişme Botlar' kısmında İHTİYAR_BALIKÇI tarafından paylaşıldı.

1. İHTİYAR_BALIKÇI

İHTİYAR_BALIKÇI Süleyman

Arkadaşlar bir arkadaş ikinci el 3.10 fiber tabanlı bir bot ve 6 beygir uzun şaft motor almış. Henüz deneme imkanı olmamış. bu şekilde uzun şaftlı motor kullanan yada artılarını eksilerini bilen varsa yardımların beklerim. saygılar

2. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    saglıklı bir seyir olmaz ,,,, olur ama 4/4 lük olmaz.. hızda sorun yaşar..

3. akayergul

akayergul Aker DLM

Kısa şaft yerine uzun şaft motor kullanılması performans sorunu yaratıyor ki motor zaten 6 beygir. Kısa şaft kullanan yerlerde uzun şaft motor kullanabilmek için aynaya monte edilen ara aparatlar var. Ne kadar sağlıklı bilmiyorum ancak kullananlara rastladım.

4. İHTİYAR_BALIKÇI

İHTİYAR_BALIKÇI Süleyman

teşekkürler
    bugün iki yetkili servisle konuştuk fiber tabanlı botlar için kesinlikle uzun şaft olmalıdır dediler.
    artık doğrusunu deneyip görecez sizede yazarım tecrübelerimizi. olmadı aparatıda alıp onunlada deneriz bakarız hangisidaha iyi

5. İHTİYAR_BALIKÇI

İHTİYAR_BALIKÇI Süleyman

Botu bu hafta deneyebildik nihayet. yok abicim bu servistekiler falan bu işi bilmiyomuş anladım. uzun şaftlı motorla resmen kağnı gibi gidiliyor. fiber taban şişme taban bakılmıyomuş ayna kısaysa kısa şaft motor uzunsa uzun şaft motor kullanacaz. bizim uzun şafta da aparat alacağız. elinde fazla olan hediye ederse o ayrı:D

6. İHTİYAR_BALIKÇI

İHTİYAR_BALIKÇI Süleyman

arkadaşlar elinde ihtiyaç dışı
    motor yükseltme aparatı yada
    uygun fiyatlı alabileceğim krom 3-4 mm kalınlığında 30x30 gibi iki parça krom tabaka bulabileceğim yer bilen arkadaşlar varsa bilgi verirlerse cok sevinirim.
    saygılar