Selam dostlar Yılın 8 ayı çalışarak 4 ayınıda aralıklarla denizde geçiriyorum deniz ve balık tutkunuyum 6.30 boyunda kamaralı fiber teknem var üzerinde 20 beygir yanmar dizel motor mevcut ortalama max hızı 10 deniz mili civarında tekneyi 2003 yılında tuzla da yaptırdım. Mayıs sonu teknemi denize atıp ekim ortaları işimin gereği karaya takoza alıyorum. Benim sıkıntım teknemin altını hangi zehirli boyayı kullandıysam malasef 20 gün yada 1 ay içerdinde altında sıyrılıyor tekne bir kaç gün hareketsiz kaldığında derhal altı yosun yada kakavoz yapıyor.Tekneyi ağırlıklı olarak Çanakkale boğazı veye Bozcaada da kullanıyorum. Konuyla ilgili önerilerinizi bekler Aranıza katılmamdan dolayı tüm deniz dostlarını saygı nve sevgiyle kucaklarım
Sevgili Tufan abicim öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Size bir link vericem ve burada aradığınız tüm bilgileri bulabilecenizi umuyorum bi göz atın isterseniz eğer olmadı gene yardımcı olmaya çalışırız .Keyifli paylaşımlar, Sevgilerimle, Allaha emanet olun. Linki tıklayın: http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=15428