Fikir alma

Konu, 'Takım Çantası' kısmında nuclearbora tarafından paylaşıldı.

1. nuclearbora

nuclearbora bora kadakal

Favori Kamış:
    albastar macro 1910
    Favori Makine:
    ero 60
    Arkadaşlar sizden bilgilerinizi almak istiyorum . Ben daha bu olaya 2 gün önce başladım ama aşıklığım çocuklugumdan beri vardır. 3 gün önce gittiğim bir yerde saolsun cok ilgilendiler yalnız ben bir konuda bilgisiz kaldm. bir kamış ve bir makine aldım . Yalnız iyimi değilmi işe yararmı yaramazmı bilmedim çunku okadar acele ile ve heves ile aldımkı önerdi satan ağabeyim bu olsun dedi bende o olsun dedim.
    Aldığım kamış : 1910-ALBASTAR-MACRO-KAMIS-420CM[/url]

Aldığım makine :ERMA-ERO-60-MAKINE

Şimdi arakdaşlar sizden asıl şu ricada buluncam . Bana bu takımlarla neler yapılıp neler yapılamayacağını öretirseniz , sölerseniz sevinirim. Gerçekten çok ihtiyacım var. Yani gerçekleri bilmiyorum. Elimdeki takımın ne işe yaradıgını bilmiyorum . Özelliklerini bilen yada anlayan üstadlarım arkadaşlarım bana yardımcı olursa çok sevinirim . Şimdiden sonsuz saygılar sevgiler

Son düzenleme: 3 Kasım 2009
  2. nuclearbora

nuclearbora bora kadakal

Favori Kamış:
    albastar macro 1910
    Favori Makine:
    ero 60
    arkadaşlar kimse yardımcı olamazmı

3. habib2424

habib2424 habib

En İyi Avı:
    10 kg orkinos
    sabah görürsün cevapları şimdi millet uyuyor yeni arkadas))

4. habib2424

habib2424 habib

En İyi Avı:
    10 kg orkinos
    ama almış olduğun takımla galata köprüsünden güzel istavrit alırsın!!

5. nuclearbora

nuclearbora bora kadakal

Favori Kamış:
    albastar macro 1910
    Favori Makine:
    ero 60
    sadece istarit oltasımı bu ? yaa arkadaşlar lütfen genel bi açıklama yapın

6. experienced

experienced Mert

Gördüğüm kadarıyla;( yanlışım varsa üstadlarımız lütfen düzeltsinler. )
    Aldığınız takım boğaz balıkçılığına elverişli bir takımdır.Özellikle surf kamış dediğimiz model olması uzak atışlar yapılmasına olanak sağlar.Aksiyon olarak 100-200 gr yazıyor bu şu demektir.Bu kamış ile performanslı bir şekilde atış yapılabilecek kurşun ağırlıkları 100 - 200 gr. arasında olmalıdır.kaldıki hiçbirzaman 200 gr. denememek veya aşırı yüklenmemek gerekecektir.Aynı zamanda bu demek değildirki 100gr kurşundan daha hafif kurşun kullanamazsınız tabiki kullanabilirsiniz.Bu takımı istanbulda birçok yerde birçok balık avında kullanabilirsiniz örnek vermek gerekirse yemli takımlarda,şamandıralı takımlarda,(surf kamışlar ile pek önerilmesede ) çapari,kaşık,sahte balık kullanmak sureti ile.Kısacası bu kamış sizi uzunca bir süre idare edecektir.Fakat kamışınızı avdan geldikten sonra mutlaka tatlı suyla yıkayın ve silin makineyi silmektede fayda vardır.Umarım uğurlu gelir ve bol bol balık yakalarsınız.

7. fixahmet

fixahmet AHMET

Favori Kamış:
    Daiwa msp 270
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    sazan 5150 gr
    arkadaşım. keşke malzemeyi almadan önce danışsaydın bu konuda. şunu söyleyeyim, düzeneğinin ne iş yapıp yapamayacağını en doğru olarak deneyerek öğrenirsin. birazda alışkanlık meselesi bu. ben mesela tek oltayla gittiğim avlarımda, o kadar oltanın içinden hep aynısını seçerim. en iyisi olduğu için değil, ona çok alıştığım için, her huyunu bildiğim için ve uğuruna inandığım için. sende kendini o takımla alıştır, gör bak herşeyi onunla yapmaya başlayacaksın.

8. LapinCash

LapinCash

Ahmet abi doğru söylüyor.Acaba fiyat ne kadardı ?

9. nuclearbora

nuclearbora bora kadakal

Favori Kamış:
    albastar macro 1910
    Favori Makine:
    ero 60
    fiyatı 55.41

10. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Başlamak bitirmenin yarısıdır. Zaman içinde yeni malzemeler gerekecektir. eksikleri tecrübe ederek tamamlarsın. Bu hastalık geldi mi gitmez. Evde 8 takım var hala gözüm almaktan yana. rastgele.

11. nuclearbora

nuclearbora bora kadakal

Favori Kamış:
    albastar macro 1910
    Favori Makine:
    ero 60
    mert kulluk ve diğer arkadaşlar yardımlarınız ve vermiş oldugunuz fikirler için çok teşşekkür ederim

12. gümüş

gümüş emre

Favori Kamış:
    lıneaeffe turnafresh 3.90 gold fish ocean surf 4.20
    Favori Makine:
    okuma salina sa 55 okuma travertine tr 65
    En İyi Avı:
    uğraşıyorum
    hayırlı olsun güle güle kullan bakımlarını eksik etmediğin sürece sorun çıkarmayacak ürünler bende erma nın panter serisi 60 lık boyunu istavrit için 3 senedir kullanıyorum fiyatına göre güzel makineler

13. goldelisi

goldelisi hakan sevik

Dostum Bora, göndermiş olduğun mesaja cevap atmama izin vermedi buradan yazıyorum. Rahatsız olduğum için epeydir balığa çıkamadım ama biz birkaç acemi arkadaş sık sık deneriz şansımızı boğazda. Birdahaki avlarda mutlaka haberin olur, birlikte deneriz şansımızı. Görüşmek üzere.