Değerli forum üyeleri; Sürekli çekilen videoları izledikçe ''ben de video çekmek ve paylaşmak istiyorum ama kafa kameram yok '' diye kendi kendime içerledim ve aklıma bi fikir geldi.Hemen elime aldım siperli bi şapkayı başladım delmeye. 4 delik işimi gördü Evdeki fotoğraf makinası ile kendime bi kafa kamerası yaptım fakat tek sorunu biraz ağır olması. Henüz video çekememiş olsam da,bu fikri video çekmek isteyipte çekemeyenler için sizlerle paylaşmak istedim.Belki biraz saçma gelebilir,belki de iyi fikir diye düşünebilirsiniz yada daha önce böyle bişey aklına gelen olmuş olabilir. Kendi kafa kameralarını yapmak isteyen arkadaşlara bi fikir verebilmişsem ne mutlu bana Cümleten RASTGELE...
Tebrikler Yusuf. Bence mesele dört dörtlük bir fikir bulman değildir. Herkesin gittiği yol yerine yeni bir yol aramandır. Bu mantıkta olduğun sürece bulduğun her fikri alkışlarım. (Alternatif fikir: şimdilerde araç içlerine takılan kayıt cihazları satılmaya başladı ya, onlar daha da uygun olabilir belki gördüğüm kadarıyla makinen şapka önünde bayaa bir ağırlık yapar herhalde...)
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.Araç kameraları benim de aklıma geldi fakat şarz ile çalışmadığı yönünde yorumlar gördüm.O yüzden böyle bişey denemeye karar verdim fakat balık yok
Ben kafama değil de göğsüme bağlamak istiyorum. Böylelikle kameraya müdahale imkanı daha rahat olur. Kafamda şu lastik paotolon askılarından var. Ayrıca kamera değil de akıllı telefonu bağlamayı düşünüyorum
kameranin alt kisminda vida yeri var ayak üstüne oturtmak icin ona uygun büyük ince ama vüyük iki alt ve üste rondela ve vida bulsan daha güzel olurdu
Selamlar, eğer maddi imkanlar el veriyorsa amerikan markası olan Go Pro aksiyon kamerası alın derim..bel askısı kafa askısı vs.bir cok aparatı var.ayrıca su altı çekım bıle yapıyosunuz..Hero3 serisi bende mevcut..kullandım cok guzel..tavsıye ederim..1500 cıvarı fıyatı var.Türkiye distrübütörü de mevcut ayrıca..
Çok akıllıca, süper :thumb: Fakat şöyle bir kaç sorun var. O kadar büyük kamera, o kadar uçta çok ağır olur, dengesiz olur ve dahası boynunuz tutulur, ağrıtır. Benzer bir şey düşünenler için, casus kamera namıyla satılanlar var. Gerek pil sorunu, gerekse hafiflik vs. açısından bunlar daha rahat olur: http://www.sahibinden.com/ilan/alis...era-2-saat-kayit-4-gb-sd-kart-165696725/detay Tek model bu değil tabi, kayıt kalitesi süresi vs. boy boy alet var bu sayfalarda.
Müdahale açısından gerçekten zor oluyor.At-çek yaparken kullanmayı denedim fakat şapkayı çıkar kayda başla-tak,çıkar-kaydı durdur.Biraz zor oluyor ama kimseye amca dayı demeden videonu da çekmiş oluyorsun Göğüs daha mantıklı geldi bide onu denemek lazım teşekkürler yorumunuz için...
Pek vakit yoktu açıkcası,balığa gidilecekti.Bu şekilde bi uygulama yaptım.Gerçi videoya çekcek balığı da yakalayamadık Tavsiye için teşekkürler. Aleykümselam abi.Valla bi arkadaş kara avlarını çekmek için Go Pro aldı.Aldı da sadece kamerayı 1500-1600 civarına aldı ki kafa aparatı,bel aparatı şusu busu ayrı paralara alınıyor.Kutudan sadece kamera çıkıyor oda benim belimi büker Belki ileride inşaallah teşekkür ederim Kafa da o kameranın ağırlığı gerçekten baya hissediliyor.Şu gönderdiğiniz linkteki kamera çok hoşuma gitti.Tavsiye için teşekkür ederim Serdar abi. Teşekkür ederim tavsiye için Mustafa bey.Kesinlikle mantıklı.Bide onu araştırayım bakayım.