Arkadaşlar voyager 500 botuma 2Hp seagull motor buldum.Resimde görünen motor takma aparatı ile ilk denemem de vidalı bağlantı yerlerinden açılmalar yaptı ki ikinciye kullanamam.Acaba bu bağlantı yerlerini demirden yaptırabilirmiyim.Tornacılar bu işi yapabilirler mi.Plastik olanını göstersem aynısını çıkarırlar mı?Tabi maliyeti hakkında bilgi sahibi olan var mı?
bence münkün.. neden olmasınki.. bu işin en kolay yönü.. tornacılar neler çıkartıyorlar tornalarından. burda tek düşünmem gereken şey maliyet.. sana tornacı bunun alasınıda yaparda ne kadar para ister o malum.. gidip konuşcaksın ilk önce fiyat alıp ondan sonra karar vereceksin. burdan da kolay kolay buna fiyat verilmez. usta işi görür ve fiyat vermesi lazım en güzel yol bu...
bir soruda ben sana sorayım aynı aparattan bende alcam bendede 2.80 sevylor var motoru kaça aldın , sırtıya gelirmi ,
tornacılar da demirdoğramacılarda çok rahat bir şekilde yapabilirler bu aparatları ama ii bir tornacı bulman lazım kendinize ve aynı zamanda tanıdık olmasında fayda var. çünki küçük iş diyerekden beyenip yapmıyorlar
Abi ayni aparat alcaksan plastikleri bende olduğu gibi sende de dayanmayacaktır.Demirden tornacıya yaptırablirsin.Gayet kullanışlı.Benim motor 2Hp pancar motor dediklerinden.Johnson,mercury gibi motorlarla kıyaslarsan biraz sesi fazla.Takımı uzun tutatarsan belki sesin verdiği olumsuzuğu kapatabilirsin.Diğer sorduğunu özele yazdım.