Finallerin Finali,MerSiN

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında blacktulip1903 tarafından paylaşıldı.

1. blacktulip1903

blacktulip1903 UTKU

En İyi Avı:
    25 kiloluk Caretta:)
    Merhaba Dostlar
    Askere gitmek için vedalaştığım Akdenize Antalya'dan beni uğurlamaya gelen kuzenimin ısrarı ile dün (cumartesi) havanın ve denizin de çok güzel olmasınıda fırsat bilerek yeniden açıldık.Bu sefer babam gelmediğinden kaptan olarak ben yunusun pedallerini çevirmeye başladım.Kerteriz eski yerlerimiz değil arpaçbahşiş deresinden doğru giderek 12 kulaç derinlik.Kullandığımız yem kırmızı et karides.Takım olarak 6 numara düz konçlu iğne ve 0,30 misinaya bağlı 3'lü taban oltası.Yunus ile avlanmak oldukça zevkli ve rahat sırtınız ağrımıyor,ayaklarınız uyuşmuyor..uzat ayaklarını,yaslan arkana at oltanı suya bak keyfine.Kuzenimde bayıldı böyle ava.Av durumunu anlatmaya gerek varmı bilmiyorum resimler zaten anlatıyordur.İnanın uzun zamandır bu seneki kadar bol av görmedik bu sahillerde.
    Dostlar bugün (pazar) hava kapanmaya başladı.Yarın da bayram,sanırım bundan sonra uzun bir süre ava çıkamıyacağım.(bayram sonu askere gidiyorum).
    Hepinizin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar sağlık,mutluluk ve esenlikler dileğiyle.. Hoşçakalın.

Son düzenleme: 7 Aralık 2008
  2. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    çok güzel bir gün.Siz fırtına öncesi diğer bir deyişle hava değişiminden önceki bolluğa denk gelmişsiniz. Bu öngörüyü her kes kabul etmeyebilir. Ben çok kez bu durumu yaşadım. Yağmur öncesi sineklerin insanları nasıl anormal derecede ısırdığını biliriz. Bence balıklarda da bir hareketlenme saldırma ve açlık hissi en üst seviyeye çıkıyor.Tabiki bu sadece bir tahmin:) Ve siz süper balık yakalamışsınız. Selamlar

3. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Utku güzel bir av günü yaşamışsınız sizi ve kuzeninizi kutlarım yakaladığınız balıklarda siz askere uğurlamaya gelmişler şimdiden hayırlı teskereler dilerim afiyet olsun rastgele

4. paslıçivi

paslıçivi koray

En İyi Avı:
    ????
    tebrik ederim süper av yapmışsınız..

5. PACO

PACO Umut DEMİR

Paylaşımınız için teşekkürler.Bayramda ayaş bölgesine,bot ve motorumla geleceğim,sırtı ve dip için iyi bir bölgemi? yada öneriniz nedir?tekrar teşekkürler.

6. blacktulip1903

blacktulip1903 UTKU

En İyi Avı:
    Bir zamanlar ne balıklar çıkardı oralarda.Walla biz de geçen aynı organizasyonu akyar da denedik 3 saat içinde 2 kiloya kadar sargos aldık dip oltasıyla.Akyarıda deneyebilirsiniz. Tabi bi de ayaş tarafında paşa türbesi var çok meşhurdu bi aralar ama şu an ne durumda bilmiyorum.Fakat yazın giden arkadaşlar kiloluk balonlarla dönmüşlerdi:D.Fakat sırtı için ideal bir yer olabilir.

7. blacktulip1903

blacktulip1903 UTKU

En İyi Avı:
    Ya benimde bir sorum olacak şöyle 2 kişilik motorlu iyi bir bot almaya kalksak ne kadara mal olur ve nerelerden almak lazım?

8. metinimsi

metinimsi metin

Favori Kamış:
    1-)Master KAMIŞ 100-250 gr atarlı, kapalı boyu: 107cm 2-)REMIXON SAFARİ KAMIŞ 80-150G 360CM
    Favori Makine:
    1-)Mars makina 3 +1 bilya 4.2:1 devir. 2-)OKUMA LONBOW LBII-665 MAKİNE
    En İyi Avı:
    4,100gr TOMBİK
    imrendim vallahi.şansınız bol ve daim olsun.

9. cexparol

cexparol ALİ ÇİFTÇİ

Favori Makine:
    shımano alivio 4000FA
    En İyi Avı:
    lahos 1200 ğr
    Kurban Bayraminiz Kutlu Olsun Nice Bayramlara Hatay Antakya

10. Wetblue

Wetblue CUMHUR

Favori Kamış:
    DAIVA ST.9070 + ALBASTAR-Target 1,80 Two Piece
    En İyi Avı:
    Lagos 7,5 kg.
    Yolun Açik Olsun.............

Utku Kardeş ,
    Hayirli Teskereler Dilerim. Sorunsuz Bir Dönem Geçirmeni Dilerim. Merak Etme Pembe Güzelleri Seni Anarak Toplariz Arkandan. Firsatin Olursa Siteye Bak, Bizleri Unutma.
    Hayirli Bayramlar.

BU ADRESİ BİR İNCELE.
    http://www.denizpazari.com/index.asp

Son düzenleme: 8 Aralık 2008
  11. PACO

PACO Umut DEMİR

Cevap için teşekkür ederim.Ben Pro marin alüminyum taban 3 mt. kullanıyorum.Hem elektrikli hem benzinli motorum var.Hem tatlı suda hem denizde sorunsuz kullanıyorum.Oldukça da güvenli olduğunu söyleyebilirim.Bu botla 3 kişi rahat avlanabilir.link vermek serbestmi bilemiyorum bu yüzden avmarketinden temin edebileceğinizi söyleyeyim.

12. güvenus

güvenus güven kaplan

Favori Makine:
    mıtchel armada pro 8000 -banax sx 4000
    En İyi Avı:
    levrek 4,450 gr
    Tebrikler Utku kardeş. Seninde bayramın kutlu olsun. Hayırlı teskereler.