Merhabalar, Ben normalde Ankara'da yaşıyorum fakat 1.5 aylığına buraya geldim. Finike, Kumluca ve yakın çevresine arabayla gidip balık tutmak istiyorum. Fakat daha çok amatörüm.. Elimde kamış ve makinem var.. Zira bir kaçta olta ucu ve şamandıralar.. Acaba nerede, hangi tarz olta ve yöntem ve hangi yemi kullanarak avlanmam gerekli.. yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Kimse Finikeyi bilmiyor mu yoksa üşendiğiniz için mi yazmıyorsunuz Neyse, bugün sabah 5:30 da Finikenin oradaki kayalıklardan oltamı attım, Zira şanslıydım ve ilk atışımda 1 adet mırmır çektim takip eden 2 saat içinde de toplam 5 tane daha yakaladım.. takım olarak 4 köstekli dip takımı ve 50 lik kurşun kullandım. Teknik olarak atıp bekledim ve hiç hareket yoksa çok yavaş bir şekilde çektim.. Yem olarak tavuk kullandım.. Umarım size yardımcı olur merak eden arkadaşlar olursa. Sizin önerilerinizi de bekliyorum. rasgele
güzel balıklar alabileceğiniz bir bölgedir orası.. bayramdan sonra çupralar çıkmaya başlar. özellikle hava karardıktan sonra bulabilrseniz taze sülünez ile şansınızı denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Not:takımlarınızı sıkı bağlayın