arkadaşlar bu benim ilk paylaşımım ve trofe ile başladım yer finike sahil av saati :14:00 -15:30 rapala ile at çek yaptım ilk olarak ufak olanı aldım 15 dakıka sonra diğer trofemi aldım ve limitimi doldurdum yarın belkı yıne giderim ve balıkları yakaladığımda yücelin yanına gittim kasıla, kasıla attım yücelin önune levrekleri balık gör acemi dedim yücel ne yaptı sadece baktı ve bu akşam yücel kardeşimle onlarda afiyetle yedik 5.5kg arkadaşlar (hiçte boğazımızda kalmadı) balıklar biri 4 kg diğeri 1.5 kg
Hocam tebrikler mükemmel bir av olmuş, Yücel abi sana gelince sakın bana Tekir di Nefes ti deme bir daha Bunca güzel levrek ve kola inanmıyorum abi Şaka dimi bu kolalar
serdar korkma ya sanırım bu yengeler ve çucukların sofrası orda olsa olsa 1 kg levrek var gerisi başka masada gibi geliyor bana. yok yok öyledir yücel abi öyle bir hata yapmaz bu arada tebrikler balıklar süper. ya bu nebiçim bir sahildir anlamadım gitti. öğlen vakti çıkan balığa bak. valla bravo size...
Ozan Kardeşim bu güzel avın için seni tebrik ederim, ayrıca limit konusundaki duyarlılığınada ve aynı güzellikteki av raporunada teşekkürler. Eline emeğine sağlık, Afiyet şeker olsun...
Tebrikler ozan.Daha nice trofelere.Atçekte kullandığın malezeme hakında bilgi verirsen çok seviniriz.Kamış boy atar,misina marka kalınlık,kullandığın sahte marka boy.Birde merak ettiğim sende rapalanın gagasını kesenlerdenmisin .Teşekkürler.
Ozan, gercekten cok guzel baliklar. Tebrik ediyorum. Finike deresinin ordan mi aldin? Biz gectigimiz yazin basinda Fethiye'den Mersin'e donerken gecmistik Finike'den. Tam da gun batimi saatleri oldugu icin derenin orda durduk. Derenin uzerindeki kopruden kefale atiyorlardi 3-4 kisi. Biz de sahile inip levrege denemeye basladik. Yaklasik yarim saat kadar avlandik ve yanimdaki arkadaslardan birisi bir levrek almisti dere agzindan. Balik tam 590 gr gelmisti hafizam beni yaniltmiyorsa. Demek bu kadar bereketliymis oralar, tekrar gitmek lazim o zaman
av hakkında değerli ozan kardeşim bu av hakkında detaylı bilgi verirsen seviniriz...harika bir av olmuş gerçekten.özelliklede bu mevsimde.
Sevgili Ozan, Aramıza mithiş bir giriş yapmışsın tebrik ederim,ve aramıza hoşgeldin. Keyifli paylaşımlar dilerim. Avınıda canı gönülden kutlarım,inşallah dahada büyük trofelere imza atarsın Sevgilerimle, Allaha emanet ol.
Hey maaşallah bunlar nedir yahu... Daha irilerinin denk gelmesi dileğiyle. Gerçekten müthiş bir av olmuş. Her daim nasibin böyle açık olur umarım...