buzda pek tecrubem olmasada sansimi denemek istedim dun hava fazala soguk degildi eksi 10 felan adanadan aldigim takimlarimi cantama koydum kar oldugu icin solucan yok marketten 5€ aldigim 20 adet solucanla ve kelebek kurduyla gittim gölun buz kalinligi 1 m den azdi buz delecegi ile delmeye basladim tam delmistim bir hecan basti birden birde bir baktim bir araba durdu bir adam geldi burda avlanamasin felan bende mahsus fince bilmiyormus gibi davrandim bir baktim adam biryerleri ariyor adama dedim ingilizce biliyormusun felan adam kdediki burda avlanamazsin burasi yol arabalar geciyor bu yoldan 50 m uzaakta avlanabilirsin dedi neyse ben baska yere gittim hemen hemen 10 tane delik actim ama sansima bir vurus bile alamadim göl cok buyuk derinlik tahmini 6 ila 10 metre var baliklarin nerde oldunu kestirmekte cok zor yazin avlanigim yeri deldim yine yok basaramadim ama yinede zevkli bir gundu insallah birdakine Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Adem merhaba, paylaşım için teşekkür ederim. İnşallah gönlünce avlara rastgelir birader. Ortak paydamız; Kış/buz. Ve tabi ki balık. Donmuş göllerde buz durumundan nasıl emin olabiliyorsunuz, tehlikeleri var mı, nelere dikkat etmek lazım, biraz detay rica etsem?
Buz tutmus golde delik acip balik avlamaya calisirken adam sana "burada avlanamazsin, cunku burasi yol dedi" ha ... Iyi de abicim sen golun nerede bittigini, yolun nereden gectigini bilmeyecek degilsin herhalde... yoksa "golun yuzeyindeki buz o kadar kalin ve insanlar o kadar buzun uzerinde gezmeye alismislar ki golun ustunden arabalar da geciyor, haliyle orasi yol haline gelmis!!!" mi? Gol, buz, araba, yol deyince aklima soyle birsey geldi... malum, yurdum insani korku nedir bilmez http://www.youtube.com/watch?v=hRMTAFd1qlE&feature=related