fırat.....

Konu, 'Bölgeler' kısmında xcebeci tarafından paylaşıldı.

1. xcebeci

xcebeci umut semi yavuz

En İyi Avı:
    geri saldıgım yapraklar...
    Değerli abilerim ALLAH NASİP EDERSE yarın urfa gezisi yapacağız, yolumuz fırat nehriyle bolca kesişecek bende fırsattan istifade balık tutmak istiyorum ama fıratla ilgili bir bilgim yok ben oltama 0.35 lik 100m
    misina sarıp bir fırdöndü bagladım yanımada döner kaşık ve lalana kuyruk farklı renklerde sahteler aldım bu arada 4 kasnagımıda sazan icin hazırladım yaptıklarım doğrumu fıratta, nerde ,hangi yöntemle, hangi balıgı tutabilirim bana yardım edermisiniz.reeling

2. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Fırat'ta balıklar buyuk olur. Aman dikkat, balıklar seni avlamasın sonra.:D

3. mehmet0625

mehmet0625 Mehmet

Favori Kamış:
    okuma v system 240cm 10-40
    Favori Makine:
    shımano exage 4000 fd
    En İyi Avı:
    Lambuka 63 CM
    slm urfadaki arkadaş bende urfalıyım fakat şuanda iskenderunda yaşıyorum fakat urfada balığa giderdik urfada avlak yeri çok fakat urfa merkeze uzak yerler
    1.bozovanın içine gir ana yoldan hiç şaşma karşına su çıkınca su altında kalan evler var sağda oralarda boldur balık
    2. bozovaya yetişmeden 1 km kala sağda hilvan diyarbakır yolu ayrımı var o yola gir 7-8 km git solda kanal kapakları var orada boldur yada kapaklara yakın meralarda boldur balık
    3. bozovayı geç baraja yetişmeden yaslıca köyü var köy içinden geç karşına su çıkacak köyü geçince orda avlanabilirsin
    4.baraja yetişmeden yine sağda ormanlık alanvar orman içindeki yolu takip et su kenarına iniyor su kenarına in sana kos koca ormanlık alan ve su iç içe geçmiş ağaçlarla sular
    5. urfa mardin yolu üzerinde urfa merkezden 8-10 km ilerde solda sulama kanalları var orda avlanabilirsin
    6.birecikte avlanabilirsin
    7.hilvana giderken ilhan köyü var orda avlanabilirsin
    keşke urfada olsaydımda gitseydik beraber :-(