selamlar..fıratta dün sabah kasnak oltayla yakaladığım 1 metrelik yayın balığını sizlerle paylaşmak istedim.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Aramıza hoşgeldiniz, avınız daim olsun. Kaçlık misina kullandığınızı, iğne numarası ve yem tercihinizi de paylaşırsanız sevinirim.
bahtiyar bey teşekkürler.misina 60 lık ..3lü dip oltası ..iğne mustad Çapraz delikli nikel iğne 7-8 numara..100 gr kurşun..yem olarak sazan fleto...
ayrıca şunu da ilave etmemde fayda var bu yayın ; zilli sistem yaklaşık beşer metre arayla atılmış olan 4 adet kasnak oltadan biri ile yakalandı. sabah avlandı ve hava da soğuktu,biraz da uğraştırdı tabi
Erkan bey tebrik ediyorum güzel bir yayın yakalamışsın rastgele diyorum İnsanın iyisi sözünden balığın iyiside gözünden belli olur......
tebrik ederim güzel av olmuş sakaryada yaşadığım yıllarda çok yayın yakalamışımdır çok lezzetli balıktır. yorulmasını beklemeden aceleyle çektiğim zamanlarda çok takımımı parçaladığı olmuştur Bide nehre girip elleriyle tutanları görüp çok gıcık olmuşluğum vardır daha nice güzel avlar yapıp paylaşmanızı dilerim Afiyetler olsun
Erkan seni kutluyorum gerçekten güzel bir balık ben bu balığın 4-5 kg olanını makaralı 0.40 misina ve iri solucan kullanarak yakalamıştım balıkla mücadele gercekten mütiş oluyor hele ilk vuruştan sonra balığı suyun üstüne almak apa ayrı bir beceri afiyet osun Tekrarı rasgele