Fire-fox Ming Pin Mp 06j 1802 Kamis

Konu, 'Kamışlar' kısmında isottevfik tarafından paylaşıldı.

1. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    ''HEPSIDENIZDE'' sitesinden ''FIRE FOX MING PIN MP-06J 1802'' iki parcalı silikon dolgu kamıs siparisim vardı. Bir gunde elime gecti. ''KAPIDA NAKIT ODEME'' sistemleride varmıs. İlgili siteden Ali isminde bir arkadasla irtibatım oldu. Sagolsun cok yakın ve ilgili idi. Kendisine buradan da ayrıca tesekkur ederim. Benim sorum bu tur kamıs kullanan arkadasların gorus ve dusunceleridır. Simdiden hepinize tesekkurler. Tevfik - BURSA

2. Fishing-Tackle

Fishing-Tackle Arda

Fire-fox ming pın iki parça abi çok güzel bi kamış almışın. Hayırlısı olsun ben ve derneğimizdeki abilerimin de kullandığı tek kamış ama biz 1.65 cm kullanıyoruz.
    Dernek'te toplam 30 kişi var hepimizin katatide ve sırtı çekiminde kullandığımız 10 numara bir kamış GÜLE GÜLE kullan abicim kamış bidee made in japan ben birebir türkiye disbürötörü olan izmir'de Güderoğlu-marine firmasına gittim .
    Çok çeşit var kamış ve makina dükkanlarında aradıgınız herşeyi bulabilirsiniz.

3. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    GUDEROGLU Tıcaret zaten HEPSIDENIZDE COM.un ana sirketi.Benim bahsettigim kamısın atar ve ceker degerleri nelerdir? Gonderdikleri kamısı daha siteye koymamıslar. Ozel istegim uzerine gonderdiler. Ama atar ve ceker degerlerini ogrenmek istedim sizlerden.Kargo aksama dogru geldigi icin firmayla irtibata gecemedim.artık yarına kaldı herhalde. Saglık olsun.