[/url][/IMG]cuma günü gece boru kurdu ve sülünezle yaptıgım avda aldıgım balıklar,ama mırmırlar biraz kücüldü daha önceki avlarımızda hatırı sayılır boyda mırmırlar yakalıyorduk ama genede güzel bir av oldu yalnız balık bayagı gec saatte vurmaya başladı ama inatla bekledim,sitemizde üye olan iskenderunlular için avlak eski askeri iskele ,ama mırmır yogunlukta ilginc ama hiç cupra yok,yeminizide fazla götürün çünkü parmak boyunda mırmır yavruları şuursuzca atlıyor ignelere,sabaha kadar çok sayıda yavru bıraktık ,igneleri büyüttük ama nafile gene takılıyor kenardan kıyıdan, herkese rastgele
tebrikler hemşerim.çok güzel av yapmışsın.bu arada İskenderun-Soğukoluklu Ethem Sert ile bir akrabalık var mı abi?
tebrikler, hem de çok tebrikler.:thumb: daha güzelleri rastgelsin. 40 yılda bir at çeki bırakıp surf avı yapan arkadaşlara uydum. cuma akşamı saat 7'den cumartesi sabah 7'ye kadar dörtyol'dan denizciler'e kadar kıyıları taradık. çok da güzel boru kurdu ve sülünezimiz vardı. Allah için bir tane dişe dokunur balık olmaz mı yahu idk demek ki az daha ilerleseymişiz mekanı bulacakmışız
özür dileyerek ben odra eşkina göremedim idk acaba minekop a mı şaşırıp eşkina dediniz idk tekrar özür dileyerek yanlış öğrenilmemesi adına cevap yazdım :thumb: