Fırtına Sonrası AV

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Sebastian tarafından paylaşıldı.

1. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    selamın aleyküm balıksever abilerim kardeşlerim üstadlarım,bugünki avımızı sunuyorum size.

Yer antalya

kullanılan,ekipman shimano alivio makina pelican pelistic kamış 40 gram atarlı samandra mustad 13 14 numara iğne.

arkadaşım aradı izinliyim bir işim var sonra denıze gidelim dedi kulagım rahatsız denıze girmiyelim yağmurda yağdı şimdi meltemde esiyordur dedim, oltaları alak ozaman falezlere gidelim dendi hava kapalı on numara turna havası vardı ama bir tane bile gelmedi sahtenın arkasından, bizde balıkları taktık oltalara kurduk avcı takımı bekliyordukki ardı ardına balıkları çektik önümüzdende bir tane zıpkıncı gecti sinirimi bozdu balıkları kaçırdı anlıyacagınız ve gün batımından sonra avı sonlandırdık arkadaş balıkları almadı bana kaldı gene :) herkeze rastgele 1 metre rekorum var zarganada daha öylesi bir denk gelmedi :) saygılar.

2. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    tebrikler güzel balıklar almışsınız:) :hungry: yem ne kullandım orasını tam anlıyamadım:confused:
    zıpkıncılar her yerde var.edebi ile avlanana..dışarıdakini düşünene amennah rasgele..

gece zıpkınla avlan..sen gel öyle karabatak gibi oltacıların önünde batıp batıp çıkhihi .. yukarıdan 25.............gr lık bir kurşun inerse şaşırmasınlar..hihi
    boşluk bıraktım hele de niye:) ..o an elime ne geçeceği belli olmaz..şimdiden ağırlığını kestiremem:rolleyes:

3. udikisilik

udikisilik Cüneyt Arslan

En İyi Avı:
    Levrek
    Zargana turnayı aratmamış aslında ;) Tebrikler

4. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    teşekkürler hocam buradaki zarganalar iri baya seviniyorum ...

5. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    kadir abi arkadaş dedi kursunu kafasına atalım dedide ben oralı olmadım olur kalır basıma :) cok hıyar var abı cok ınsanın insana saygısı kalmamış ne yazıkkı

canlı yem kullanıyorum ben ağabey

6. gacal

gacal Deniz Uzun

Favori Kamış:
    Okuma Alumina 2.40 5/25
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000 SFD
    En İyi Avı:
    Levrek 4,5 kg
    anasından şişi kapan zıpkıncı oluyo arkadaş. söylenecek çok şey var ama.... neyse..

güzel balıklar almışsınız. iğneniz keskin olsun

7. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..
    bir kere 3 köstekli 3 numara iğneli takımı taktırmıştım birine çok zevkliydi tavsiye ederim :)
    kadir abi levreklerini özledik hadi ama..
    bu arada balılarda güzel tebrik ederim..

8. Sonay Önder

Sonay Önder Sonay Önder Çeribaşı

En İyi Avı:
    5 Kilo Sazan
    tebrikLer..

9. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    agaşon yapmayı bilmeyen eline tüfek alırsa böyle olur hocam

10. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:

teşekkürler

11. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    teşekkürler darısı basına :hungry:

12. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Tebrikler Murat kardeşim, güzel bir av olmuş, zıpkıncılar varsa saatlerce balık olmaz.:) :) :)
    Sevgiler.:) :) :)

13. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    akşam üzeriydi hocam adam hala suda bakınıyor bişide yok sırtında bir tane balık vardı adam hala geziyordu o bulutlu karanlık havada feneri yok birşeyi yok insanlar harbiden garib... balıkları kacırdı sonra av yapamadık zaten ustam.

14. dartagnan

dartagnan Serhan Kocaman

Favori Kamış:
    Daiwa-Promarine 270-Lineaffe Sea Master
    Favori Makine:
    shakespeare firebird 70,Okuma Avenger
    En İyi Avı:
    2.5 kg Kırlangıç
    Geçen hafta bir tanesini kovaladık zıpkıncının.Ulan elli bin türlü yer var sen git bizim 10 metre yanımızdan dalmaya başla.Bir sağa bir sola sürekli deneme yapıyoruz gelecek kancaya gerizekalı yada sahtedeki balıkları vurmaya kalkacak.Öküz bir iki tane değil ki kardeşim.Sanki balık bir tek orda var koca denizde bizi mi buldun...

15. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:

aynen hocam 15 metre onumden geciyor benimde oltalarım kıyıda zaten balık kıyıda bende kıyıya attım sesleniyorum bagırıyorum duymuyor bile birşey yapsan sen suclusun bız okadar masraf ediyoruz balık tutalım diye allahın hıyarı gelmiş birşey yapamıyor agason yapamıyor etmıyor suda balıkları kacırıyor o değil oltaları karıstırıcak bırde onu ayıkla sonra ben deliricem bıcakla atlıyacam suya basını belaya sokacan değmez işte insanın ınsana saygısı bu kadar ...

16. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Muratçım tebrikler .Antalyada kıpranmalar başladı galiba:) Kadire duyrulur:D :D :D

17. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    zamanı geliyor abi tekrar raporlarım devam edicek zargana torik orkinos :) sezonu bekliyoruz, sabırla.. rastgele

18. armpa

armpa emre ince

Favori Kamış:
    Lineaeffe 390 , Okuma V System 8 10/40gr , OKUMA Cedros Pro Jig 40-60 LBS
    Favori Makine:
    Shimano Power Aero GT 6000 , Okuma Trio 40 , Okuma Salına SA 16000
    En İyi Avı:
    99CM Kofana , 30kg üstü lambuka ,

aynı zamanda zıpkınlada avcılık yapan bırı olarak bende su ustu zıpkıncılarına karsıyım.. zıpkınla avlanmanında bızım karadan veya tekneden avlanmak gıbı bazı kulturel kuralları vardır... ıkı cambaz bır ıpte oynamaz.. zıpkıncı ıcın harıka bır mera olan derın yerde samandrayı goren oltacı arkadas olta atmamalı , oltacılarınn sureklı ugrak yerı olan merada zıpkıncı dalmamalı fakat bızde ısler maalesef boyle ıslemıyor..

nasıl dedıgınız gıbı her anasından sısı alan zıpkıncı oluyor ıse maalesef 50 lırayı denk getıren herkes bır takım olta yapıp ( saolsun çin pazarı dunyaya hakım oldu ) sahılde alıyor solugu.. balıgı boyuna gore secıp sadece zevk ıcın avlananlar arasına ıkı tane bu bohcacı (kadırın anketınde kı secenekler) tıpler gırdımı ınsanın ne balık tutası gelıyor nede tutturası.. ama yınede sızden tavsıyem kızsanızda bılıncsız zıpkıncılara herhangı bır cısım atmayınız.. nede olsa suyun ıcnde.. sansa bır yerıne gelırse altından kalkamayacagınız sekıllere donusebılır olay...

BUARADA AVINIZ HARIKA TEBRIK EDERIM.....

19. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    sorma abi neler var neler kıyıya 40 metre yakınından yat geciyor ,sen oraya olta atamıyorsun atsan bile cekmek zorunda kalıyorsun rezillik diz boyu, neler neler adam zıpkını alıyor avlasın bişi demiyorum gelipte 1 metre dibinden geciyor orada balıkmı kalır, aksam üstü aldım bu balıkları zaten yagmuyr sonrası 1-2 tane daha alırdım ama adam geldı balıkların hepsi tüydü, böyle olunca işler sınırlenıyorum adama seslenıyorum duymuyorki kıyafetten dolayı kulakları kapalı cins cins su ustü zıpkını yapıyorlar agason yapsada vursa bişi demiyecemde bir tane adam gördüm suana kadar agashon yaparak balık alıp cıkan gerisi cacık...

20. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    murat bey tebrikler,

siz dikkat ediyorsunuz ama yinede öğrenmek istedim. diğer balık yazılı orkinosmu?