[/IMG]bu sene iskenderun sahilleri amatör balık avı sevdalılarını oldukca sevindiriyor.gene sarıseki sahilinde yaptıgım avdan ne yazıkki tek kare resimi begeninize sunuyorum.hava bozuk yagmur felaket hanımın bütün uyarılarına ragmen bir şansımızı deneyelim hemde pasımızı atarız diye bir kaç saatligine gittigim avdan gece yarısını gecerken döndüm tabiki ıslanmış bir halde.benim gibi meraklı bir kac arkadaş daha vardı kumsalda,sohbet karşılıklı fikir alışverişi ve getirilen caylar kahveler yemleri evde unutup gelen arkadaşla yemlerin paylaşımı,her ne kadar soguk ve ıslak bir gecede olsa paylaşımlar ve yeni arkadaşlıklarla mükemmel bir av oldu.havanın kötü olmasıyla ilgili olsa gerek cupralar hiç vuruş hissettirmeden yemi agızlarına alıp beklerken yemi kontrol icin oltanın cekilmesi esnasında yakalandı.hissetmememizde dagdan esen sert rüzgarın kamışlarımızı inanılmaz sallamasıydı belkide,gece avında kullandıgımız kamış fosfor çıbıkları cok yanılttı bizi.inanılmaz soguktu donduk resmen ama sohbet sıcak cay ve arada yakalanan tek tük cupra bizi ilerleyen saatlere kadar bekletti.yem olarak taze karides,boru kurdu,sülünes kullandık avlakta 5 kişiydik ve birbirini tanımayan orda arkadaş olan 5 kişi yemini cayını ve dostlugunu paylaştı,tutulan balıklar ortak kovaya atıldı ve gecenin sonunda sevgili hilmi amca(65 yaşında)herkese eşit olarak paylaştırdı,bir sonraki avın planları yapıldı ve herkes üşümüş ama mutlu bir şekilde evinin yolunu tuttu.amatör ruh bu olsa gerek herkese rastgele
:thumb: suat hocam vallah tebrik ederim yağmur demem çamur demem diyor ava gidiyorsun. dostluk namına yapmış olduğunuz bu av imrenilecek türden daha bereketli ve keyifli avlar dilerimreeling
Fırtınalı havada vuruş hissedilmemesinden kaynaklı pek tat vermez ama yeni dostluklarla epey keyifli av olmuş. Tebrikler.
Tebrikler Balıklar çok güzel ama dostluklar daha güzel. O ortamda içilen bir bardak çayın tadını başka birşey vermez rastgele Sonunda İskenderun ve çevresinde uzunca bir aradan sonra çupra raporu geldi veya ben gördüm.
Çipuranın yem yeme taktiği bu. Süt liman havada da değişmiyor. Balık yemi emerken parmağının ucunda zor hissedersin. Doğru zamanda bir tasmalama ile iğneyi geçirirsin. Rastgele. Bereketli avlar.