Fish Cat 4

Konu, 'Tekne Donanımı ve Bakımı' kısmında cetin5807 tarafından paylaşıldı.

1. cetin5807

cetin5807 M.Z ÇETİN

Favori Kamış:
    Crocadile
    Favori Makine:
    Okuma Zeon
    Öncelikle konu daha önce açıldıysa kaldırılmasını rica ediyorum.Forumda fish cat diye arattım ama bulamadım.
    İnternet de gezinirken böyle bir ürüne denk geldim.İsmi ' fish cat 4 ' daha önce gören veya kullanan var mı acaba ? idk

Açıklamasında şöyle diyor.
    Tek kişilik bot olarak da adlandırabileceğimiz ürünümüz gerek amatör gerekse profesyonel balık avcılarına yönelik olarak tasarlanmıştır.Ayakların suya salınarak,paletler aracılığıyla hareket edebileceğiniz tek kişilik botumuz,kürek kullanılarak da hareket ettirilebilir.

Ürün resimi

http://www.riverbum.com/images/products/big/Fish-Cat-4.jpg

İlgili video

http://www.youtube.com/watch?v=CWNeXLgzeEA&feature=related

2. ahmett

ahmett ahmet

Favori Kamış:
    Cormoran Black Bull Fighter 2.70 - Okuma V System 2.70
    Favori Makine:
    Cormoran Corcast Supermatch 8 Pi- Okuma TrioS 30
    En İyi Avı:
    Yayın 1.82 m. 57 kg.- Levrek 6.7kg.
    Yurt dışında iken görmüştüm kullananları. Adam ayağına palet takıp suya girip süper avlar yapıyordu.Geçen gün bir yerli sitede vardı satışı.

3. eseses kikiki

eseses kikiki Gökhan Tunalı

4. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Traktör iç lastiğinden yapılır... da yer ve mekan müsait olacak

5. cetin5807

cetin5807 M.Z ÇETİN

Favori Kamış:
    Crocadile
    Favori Makine:
    Okuma Zeon
    Ben ilk defa bu gün rastladım gerçekten değişik bir ürün.Dediğiniz gibi Türkiye'de de 400 - 500 tl arasın da satanlar var.Hatta daha farklı modelleri ni de buldum.Ama 400-500 tl ye değer mi bilemiyorum. :confused:

Hocam deniz de böyle bir botla açılmak bence riskli.Tatlı su ve rüzgarın dalganın olmadığı yerlerde daha çok iş görür diye düşünüyorum ama denemeden bir şey diyemiyorum.Elinde olan bir arkadaş dan fikir almak lazım.

Evet yer mekan müsait olması şart.Şahsen Antalya'da 20 - 40 metreyi bu botla gitmeye cesaret edemem.Ayaklarımda suda olacağı için balon balıkları ısırır felan neme lazım :D

6. eseses kikiki

Pratiklik bakımınından iyi,200 mt denizde olur niye olmasın çapa olduktan sonra. Ayağımda paletlerle Ayvalık adalarına bile gidip geliyorum .

Fiyatı 300'e kadar iyi yoksa 600'e Kolibri K280 T var .

7. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Kendini hapsetmek daracik bir alana. Ben 10 dakika zor dururum o sekilde, fenalik gelir. Balik keyfi mi yapiyoruz kendimize iskence mi :) ...

8. cetin5807

cetin5807 M.Z ÇETİN

Favori Kamış:
    Crocadile
    Favori Makine:
    Okuma Zeon
    Yaza kadar deneme şansım olur da kafama yatarsa almayı düşünebilirim.Bu botla balık avına çıkmasam bile ufaktan bir eğlence aracına dönüşebilir.

Abi birde kayak fishing olayı var.Balık avı için özel kanolar var.Bu konuyla alakalı bir bilgin var mı acaba ?

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=31074

Bu konuyu bayağı inceledim.Antalya ' da bir abimiz de var sanırım bu kanodan onunla irtibata geçip bilgi alıp inceleme yapmak şart.Kanoyla balık avına çok heves ettim doğrusu. reeling

9. cetin5807

cetin5807 M.Z ÇETİN

Favori Kamış:
    Crocadile
    Favori Makine:
    Okuma Zeon
    Abi bence bu iş kişiden kişiye değişir.Şahsen bu botu kullanıp güvenilir olduğundan emin olsam 2-3 saatimi bu şekilde geçirebilirim.
    Ama son zamanlar da Antalya'da bir teknenin alabora olması ve acı kayıplarımızdan sonra doğrusu biraz çekiniyorum bu tür şeylerden.
    Yoksa bot-kano bu tip araçlardan öte asıl aklımda ki jet ski fishing :D Bunu da çok araştırdım ama çok teferruatı olduğu için biraz ertelemek zorunda kaldım.Bir gün oda olucak inşallah :rolleyes:

10. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    bu botla acılmadan önce eş dostla helalleşin pek sağlama benzemiyor ankarada 280 bot bile rüzgarda sağlam gelmiyorki bu tam intihara teşebbüs olur.

11. eseses kikiki

Paletle yüzmekten rahattır. Sırtı bile çekilir bununla.: Thumb:

12. volkan07

volkan07 Volkan

En İyi Avı:
    Doğaya iade ufaklıklar
    bir antalyalıdan böyle cümleler duymak üzücü doğrusu :) hava güzelken değil 20-40, 120-140 metre bile açılabilir insan böyle bir botla, hele ayağımda paletde varsa arkama bile bakmam :D denizin sakin olduğu günlerde falezlerden suya indirip şöyle 50-60 metre açılıp dip oltası atacaksın bununla mis gibi olur, kayalık bölge maksat olta takılmasın, çok eğlenceli olur, fakat bu fiyatlar verilmez, 200 liraya çocuk botu alır açılırım daha iyi :)

13. cetin5807

cetin5807 M.Z ÇETİN

Favori Kamış:
    Crocadile
    Favori Makine:
    Okuma Zeon
    :D
    Açılması sorun değil de oltayı attıktan sonra suyun içinde ayaklarımın sabit kalması aklıma kötü senaryolar getiriyor sorun orda. :eek: Bana göre av için değil de eğlence aracı olarak kullanılabilir.Can tatlı :)

14. Ben bu aleti bir tv programında görmüştüm. Tatlısuda sazlıklarda çok güzel iş görür. Ucuz olsa bir tane bulundurmak isterdim. Bir daha memlekete gittiğimde lastikçiden traktör şambreli bakacağım. Belki bir revizyonla kullanılabilir diye düşünüyorum.

http://weedbed.blog.com/2011/06/fishcats-prowlin-near-you/