Herkese iyi günler, Okulumuz açıldı, yoğun bir şekilde dersler başladı.İşin bizim için kötü kısmı ise balıklar kendilerini biraz biraz göstermeye başladı.Tabi bu yoğunlukta balık için pek fırsat bulamayacagız gibi düşünürken bu hafta sonu için Çınarcık planı çıkıverdi.Bu akşam ekipten Ari'yle beraber Çınarcığa geçiyoruz.Hedef balığımız lüfer, palamut ve dip balıkları.Kısmetse güzel raporlarla geri dönmek istiyoruz.Dualarınız bizimle olsun diyerek herkese güzel ve balıklı hafta sonları dileriz. Sevgiler Saygılar....
Güzel plan Murat. Dilerim herşey gönlünüzce olur. Şu noktalı yeri dilediğince doldur........ ......... ............... aklına ne gelirse, işte öyle. Bir nevi sipariş usülü dua da diyebiliriz. Peşinen "aminn" dedim sen merak etme abici.
Murat kardeşim Ari balığı tutar ama senin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. inşallah kofana tutarsın raporları bekliyoruz.Rastgele
balıksız dönerseniz bu ekibi lav edecem ona göre bi rapor görelim ekibinizden kardeşim yahu bende burada moruklar ekibini kuracam ona göre
İyi temennide bulunan herkese çok çok teşekkür ederim.Konuyu açtıktan sonra bir daha siteye girme fırsatım olmadığı için yeni görüyorum mesajlarınızı.Avımızı bitirdik, evimize döndük.Sıcak rapor birazdan