"Fisher Vets" Ekibi

Konu, 'Genel Konular' kısmında AkÇ@Y tarafından paylaşıldı.

1. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

İyi akşamlar abilerim ve kardeşlerim,

Yaklaşık 6 ay önce kurmuş olduğumuz ekipten bahsetmek bugüne kısmet oldu.Ekibimizin adı başlıkta da yazdığım gibi "Fisher Vets". Bu grubu ben (AkÇ@Y), Eran (Erhan), n-ari (Ari) ve özgün arkadışımız oluşturmakta.Hepimiz İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde eğitim görmekteyiz ve bu balık hastalığının, birbirimizdeki kokusunu alarak kendimizi bir an da bu grupta buluverdik:) Bu zamana kadar ufak ufak kaçamaklarla gerek boğazda, gerek marmarada, gerek egede çeşitli avlar gerçekleştirdik.Artık yeni sezonla beraber organizasyonlarımıza ağırlık verip, sonuçlarını da sizlerle paylaşacağız.

Kısaca kendimizden bahsettikten sonra ilk organizasyon haberimizi sizlerle paylaşmak ta istiyorum. Yarın Bandırma'da buluşmak üzere yola çıkıyoruz.Ve 4-5 gün boyunca güney marmara da balık peşinde olacağız.Tabi ki değerli abilerimiz Mustafa abi (Bandırmalı) , Bülent abi(Balıkçı_Pehlivan) ve Aslıhan Turan abimizle de mümkün olduğunca beraber olacağız. Zaten bana zor dayanıyorlardı, artık bu ekibe nasıl dayanacaklar onu bilemiyorum:D Umarım güzel sonuçları burdan paylaşmak nasip olur.güzel raporlarla görüşmek dileğiyle...

BÜLENT ABİİİİİ bekle bizi:D :D

Önceden çektiğimiz bir kaç fotoğrafı paylaşmak istiyorum.

2. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    iyi bizde bülent abinle ikili sıkılmıştık zaten iyi bundan sonra gurup takılırız:p :D :D

geliyorsunuz sonunda hee hemde ekiple yandık desene gene dur durak yok be kardeşim biz sana zor ayak uyduruyorduk bide başımıza ekip çıkarttın :p :D

3. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

O kadar özlemişim ki tek başıma özlem gideremem dedim abi o yüzden topluca geliyoruz:D :D İstavrit haberleri geldi dün bandırmadan, arada karışık olarak defne yaprağı geliyormuş:eek: Umarım gırgırlar kökünü kurutmaz da büyüyüp lüfer olurlar:(

4. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    yarın bende yemleri çıkartayım o zaman ;) istavrit bayadır var tutanda 3-5 tavalık tutuyor 2 gün önce saat 5ten sonra gideyim dedim baktım biri kovayı doldurmuş bende deneyim dedim çevremdekinlerinde rıskını kestim:p tutanlar bile tutamamaya başladı:D uzun kamış ve küçük iğneli çapari takımını hemen kıyıya salanlarda hamsi ve sardalya alıyorlardı defne çoook tanıdıklarımın kovasında gördüğümü saldım zaten ;)

5. OTTOMAN

OTTOMAN

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1 kilo aynalı sazan :(
    başlığı görünce bunlar bizdenmi dedim bende :)
    çok güzel grup kurmuşsunuz eğlenceli ve bereketli avlar dilerim.
    kaçıncı sınıfsınız fakültede Anatomiyi geçtinizmi bakiiim :)
    bende Afyon Vet. Fak. Anatomi ABD. dayım. Meslektaş adaylarıma başarılar dilerim.

6. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Taze yem mi dedin abiii:D Ellerine sağlık abi senin sülünezlerin olmasa ne yaparız biz:eek:

7. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Teşekkürler abi.ben, erhan ve özgün 4. sınıf, ari arkadaşımız 5. sınıf oldu.Tabi anatomiyi geçeli uzun yıllar oldu:) En azından bize uzun geliyor:D Eğer yolunuz fakültemize düşerse mutlaka görüşmek isteriz abi:)

8. OTTOMAN

OTTOMAN

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1 kilo aynalı sazan :(
    önce okulda sonra balıkta başarılar dilerim, sizinde yolunuz afyona düşerse beklerim belki tatlı su avı yaparız burdada, malum bizde deniz yok:(

9. atakule team

atakule team hüseyin

Favori Kamış:
    Bass Pro Shops® extrime xps Mitchell Elite Spin DAIWA EXCELER, EXSF662MHFS 1.98
    Favori Makine:
    shimano sustain 2500 fg shimano exsence 3000cı4
    En İyi Avı:
    hedefim 120 cm
    slm

murat abicim ekip güzelmiş ismide inşallah bu ekiple güzel avlar yaparsınız inşallah :D :D
    bende hatırlıyorum bizim ekibi kurduğumuz zaman ekipte herkes birbirinden birşeyler öğreniyor sizde inşallah birbirinizden olumlu şeyler öğrenirsiniz inşallah sizlerin güzel raporlarını bekliyoruz rastgele abicim :)

10. Taytai

Taytai Mustafa

Favori Makine:
    Okuma
    Hoşgeldiniz doğrusu zamanlamanız harika :) Denizin cömert yüzünü yeni yeni görmeye başladık. Ekibiniz hayırlı olsun. Yağmurluklarda güzel olmuş hani :) ama numaraları çözemedim. Üyelerin şehir plaka numaraları olabilir mi acaba?

Son düzenleme: 2 Eylül 2010
  11. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

İnş bir gün yolumuz düşer abi:)
    Çok teşekkürler abi:)
    Öncelikle çok sağol abi.Evet numaralar plaka numaraları:pGerçi benim kini ısrarla 10.5 yazın dedim ama inadına 10 yazdırdılar artık bir ara bi .5 eklicem sonuna.Bandırmalı olduğumuz belli olsun:D:D

Son düzenleme: 2 Eylül 2010
  12. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Istanbulda bir Surfcasting grubu.Iste bu cok guzel bir olay.
    Burada edindigim arkadaslarin sayisi artarsa insallah bende bir grup kurmayi dusunuyorum :D
    Rastgele,cok guzel...

13. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

Ekibiniz hayırlı olsun, güzel avlara imza atarsınız umarm.

14. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    ekip ilk gün sıfırı çekti :p :D :D bir tek vuruş alamadan av sonlandırıldı :eek:

bol bol incir yedirdim belki motorları bozulurda dinleniriz diye ama nerdeee:p :D :D

15. balıkçı pehlivan

balıkçı pehlivan bülent

Favori Kamış:
    Ecusima 7000 Banax 4000
    Favori Makine:
    silver star lux
    En İyi Avı:
    2 kg minakop 2.5 kg kırlangıç
    Ekip iyi de bu gurup murup bizi bozar be abi Ekip ilk gün fos çıktı bakalım yarın ne yapacağız yanlız benden balık garanti cam gibi sardalya aldım bide mangal yaparız daha ne olsun

16. Taytai

Taytai Mustafa

Favori Makine:
    Okuma
    Abi gülerken koltuktan düşüyordum :) Tam balıklar yüzünü göstermeye başladı diye seviniyorduk ki yine kaçırdık sanırım. Geçen haftasonu çapariyle güzel balık alıyorduk ama pazartesi akşam havanın bozmasıyla balık bir gitti gidiş o gidiş.

17. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    selamlar adaşım:)

bu sezon kıyı avcılığı malesef kesat her gittiğimizde 3_4 vuruş anca oluyor ondada zamanında oltanın başına geçersen alacağını alıyorsun zaten:) ekip buradaydı dün iki çuprayla avı sonlandırdık çupranın birinide doğal livardan sular yükselince tüyüverdi zaten;)

18. Taytai

Taytai Mustafa

Favori Makine:
    Okuma
    Abi desene Senin livar nazara geldi. Allah bereket versin balığın olmadığı zamanda 2 çupra almak ta kulağa güzel geliyor :)

Son düzenleme: 6 Eylül 2010
  19. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    yanımda bülent abin varken nazara gelmesse şaşarım zaten:p

balığı çekerken bile kaçar inşallah diyor daha ne olsun:p :D :D