Selamlar, Dün akşam bir önceki gecenin verdiği gazla soluğu avlakta aldık. Daha önceki zamanlara göre bu sefer daha geç saatte gittik. Çok güzel bir hava hakimdi. Kısa sürede tekelerimizi süzdük ve avımıza başladık. Ama kimse avın bu kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğini tahmin etmemişti. Çok güzel balıklar aldık, bir çok vuruş aldık, kaçırdık falan derken 5 balıkla geceyi kapattık. Takım: Yeldirme(şeytan oltası) İğne: Owner Mutu circle iğne 4 ve 6 numara Misina: Asso double strange 0.25 Yem: Canlı teke
Murat kardeşim balıklar harıka görünüyor tebrık ederim.Takımdan bahsedermısın bıraz?Ilk defa duyuyorum.Rastgele.
Teşekkür ederim Çok sağolun. Takım; misinanın ucuna tek iğne takıyoruz ve teke takıyoruz.Hiçbir ağırlık kullanmadan,denize 0 bir kaya üstünden elimizle atabildiğimiz kadar atıyoruz.Daha sonra misinayı biraz gerip bekliyoruz.Arada ufak ufak çekerek hareket ettiriyoruz.
kamış kullanmadınızmı...el oltasıylamı tuttunuz...birde istanbuldaki avlağınız neresi...bereketli olsun avlarınız..
Yakup Hoca, daha önce, bu şeytan oltasını çok güzel anlatmıştı. İşe yaradığını görmek hem güzel hem de hüzün verici (makinalara, takımlara o kadar para bayıldığımızı düşününcebanghead )
Evet el oltasıyla tuttuk çok teşekkürler Çok sağolun Sağol abi. Gerçekten bizde onca takımı şimdilik kenara koyduk.Ama zamanı gelince onlarıda kullanmak kaçınılmaz
Kardeşim artık güzel raporlarını okumaya yetişemez oldum Korkarım merayı bırakıp Bandırma'ya dönmeyeceksin, güzel avların daim ve iğnen keskin olsun.Tebrikler rasgele...
böyle ava can kurban vallah süper balıklar bunlar ellerinize sağlık az kaldı haftaya bende böyle bir av yapacağım her yıl yaparım böyle avı,termusu alır sahile inerim sabahlarım bunlar bazıları Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Teşekkür ederim Çok sağolun Çok teşekkürler Aslan abi.Gelince oralara hep beraber devam ederiz. Abi öncellikle teşekkürler. Sen de güzel avlar gerçekleştirmişin. Şu levreği tutturacağım günü iple çekiyorum umarım bizlere de nasip olur
kardeşim sizin gazınız hiç bitmiyormu yaa bu ne şimdide bu karagözlerin gazınla bir rapor patlatırsınız hihi kardeşim gene yapmışınız yapacağını daha ne diyeyim sen buralara geldiğinde istanbulu arayacan gibi duruyor